প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
মীয়াম্না খ্বাইদগী পাম্না লোল 17দা লাক্ষ 10 হেন্না শান্নবা খ্বাইদগী চাউবা ক্বিজশিংগী মনুংদা অমা ওইরিবা জিগ্যাসাগী মায় পাক্লবশিংবু পি.এম.না থাগৎপা ফোংদোকখ্রে
14 AUG 2023 10:16AM by PIB Imphal
ভারতকী অরিবা সিভিলাইজেসনগী ভেল্যু, লৈবাক অসিগী কলচর হৌরকপগী থৌওং, ইথোস কয়াগী মমাংগী অমসুং নীংথিরবা মতৌশিংগী মতাংদা মীয়াম্না খ্বাইদগী পাম্না লোল 17দা লাক্ষ 10 হেন্না শান্নবা খ্বাইদগী চাউবা ক্বিজশিংগী মনুংদা অমা ওইরিবা জিগ্যাসাগী মায় পাক্লবশিংবু প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা থাগৎপা ফোংদোকখ্রে।
কেন্দ্র মন্ত্রী, শ্রী হর্দীপ সিংহ পুরীগী ত্বীত অমা শেয়র তৌরদুনা, প্রধান মন্ত্রীনা ত্বীত তৌখীঃ
“জিগ্যাসাগী মায় পাক্লবা খুদিংবু থাগৎলি। মসিদি নহাশিংদা ঐখোয়গী পুৱারী অমসুং কলচরগী লৌশিং হেন্না লৈহন্নবা পান্দম থম্বা পাক চাউরবা হোৎনজমন অমনি। ক্বিজ অসিদা মশিং য়াম্না শরুক য়ারক্লিবা অসি উবদা নুংঙাইবা ফাওই”।

Prime Minister's Office
PM congratulates winners of Jigyasa - one of world’s largest quizzes played more than 10 lakh times in 17 languages
14 AUG 2023 10:16AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has congratulated the winners of Jigyasa - one of world’s largest quizzes played more than 10 lakh times in 17 languages about India’s ancient civilisational values, evolution of her cultures, the rich past & glorious samagam of ethos.
Sharing a tweet by Union Minister, Shri Hardeep Singh Puri, the Prime Minister tweeted:
“Congratulations to all the winners of Jigyasa. This was an extensive effort aimed at enhancing knowledge about our history and culture among the youth. Glad to see such a phenomenal response for this quiz.”