প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
অহমেদবাদগী বাভলা-বাগোদারা হায়ৱেদা লম্বীগী খুদোংথিবা থোকপদা মীওই কয়া লৈখিদবদা প্রধান মন্ত্রীনা অৱাবা ফোঙদোকখ্রে
পি.এম.এন.আর.এফতগী এক্স-গ্রেসিয়া লাউথোক্লে
11 AUG 2023 3:34PM by PIB Imphal
গুজরাতকী অহমেদবাদগী বাভলা-বাগোদারা হায়ৱেদা লম্বীগী খুদোংথিবা থোকপদা মীওই কয়া লৈখিদবদা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা অৱাবা ফোঙদোকখ্রে।
লৈখিদ্রবশিংগী ইমুং-মনুংগী মীওইদা লুপা লাখ ২ অমসুং অশোকপশিংদা লুপা লিশিং ৫০ পি.এম.এন.আর.এফতগী এক্স-গ্রেসিয়া অমা পীনবা প্রধান মন্ত্রীনা লাউথোক্লে।
প্রধান মন্ত্রীগী ওফিসনা ত্বিৎ তৌখি;
অহমেদবাদগী বাভলা-বাগোদারা হায়ৱেদা লম্বীগী খুদোংথিবা থোকপদা মীওই কয়া লৈখিদবদা অৱাবা ফাওহল্লে। লৈখিদ্রবশিংগী ইমুং-মনুংগী অৱাবদা শরুক য়াজরি। অশোকপশিং ফগৎলকপা ওইরসনু। মফম অদুগী লৈঙাক্না অশোকপশিংদা পাংবা য়াবা মতেং পাংলি।
লৈখিদ্রবশিংগী ইমুং-মনুংগী মীওইদা লুপা লাখ ২ অমসুং অশোকপশিংদা লুপা লিশিং ৫০ পি.এম.এন.আর.এফতগী এক্স-গ্রেসিয়া অমা পীনবা পীরগনি: প্রধান মন্ত্রী @narendramodi”

Prime Minister's Office
PM condoles loss of lives due to road mishap on the Bavla-Bagodara highway in Ahmedabad
Announces ex-gratia from PMNRF for the victims
11 AUG 2023 3:34PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has expressed deep grief over the loss of lives due to road mishap on the Bavla-Bagodara highway in Ahmedabad, Gujarat.
The Prime Minister also announced an ex-gratia from PMNRF of Rs. 2 lakh to the next of kin of each deceased and Rs. 50,000 for those injured.
The Prime Minister’s Office tweeted;
“Pained by the road mishap on the Bavla – Bagodara highway in Ahmedabad district. Condolences to the bereaved families. May the injured recover soon. The local administration is providing all possible assistance to those affected.
An ex-gratia of Rs. 2 lakh from PMNRF will be given to the next of kin of each deceased. The injured would be given Rs. 50,000: PM @narendramodi”