Prime Minister's Office
Prime Minister meets with Mr. Sanjay Mehrotra, President and CEO of Micron Technology
28 JUL 2023 6:07PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi met with Mr. Sanjay Mehrotra, President and CEO of Micron Technology in Gandhinagar, Gujarat. They discussed Micron Technology's plans to bolster the semiconductor manufacturing ecosystem within India.
The Prime Minister’s Office tweeted;
“Mr. Sanjay Mehrotra, President and CEO of @MicronTech, met PM @narendramodi in Gandhinagar. They discussed Micron Technology's plans to bolster the semiconductor manufacturing ecosystem within India.”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা মাইক্রোন তেক্নোলোজীগী প্রসিদেন্ত অমসুং CEO, শ্রী সঞ্জয় মেহরোত্রাগা উন্নখ্রে
28 JUL 2023 6:07PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা মাইক্রোন তেক্নোলোজীগী প্রসিদেন্ত অমসুং CEO, শ্রী সঞ্জয় মেহরোত্রাগা উন্নখ্রে গুজরাতকী গান্ধীনগরদা উন্নখ্রে। মখোয়না মাইক্রোন তেক্নোলোজীনা ভারত্তা সেমিকন্দক্তর শাবগী ইকোসীস্তেম খুমাং চাউশিলহন্নবা থৌরাং য়াৎলিবা অসিগী মতাংদা খন্ন-নৈনখি।
প্রধান মন্ত্রীগী ওফিসনা অসুম্না ত্বীত তৌখিঃ
“@MicronTechকী প্রসিদেন্ত অমসুং CEO, শ্রী সঞ্জয় মেহরোত্রানা PM @narendramodiগা গান্ধীনগরদা উন্নখ্রে। মখোয়না মাইক্রোন তেক্নোলোজীনা ভারত্তা সেমিকন্দক্তর শাবগী ইকোসীস্তেম খুমাং চাউশিলহন্নবা থৌরাং য়াৎলিবা অসিগী মতাংদা খন্ন-নৈনখি।“