প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পি.এম.না রাজ্য সভাগী অহানবা নাগালেন্দ নুপী মেম্বর, শুকুমারী এস. ফাংনোন কোনয়াক্না হাউসপু লুচিংবদা নুংঙাইবা ফোংদোকখ্রে
25 JUL 2023 8:02PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা রাজ্য সভাগী অহানবা নাগালেন্দ নুপী মেম্বর, শুকুমারী এস. ফাংনোন কোনয়াক্না হাউপু লুচিংবদা নুংঙাইবা ফোংদোকখ্রে। মহাক অসি রাজ্য সভাগী চেয়রমেন, জগদীপ ধংখরনা মমাংগী চয়োলদা ভাইস চেয়রপর্সনগী পেনেলদা নোমিনেৎ তৌখিবনি।
রাজ্য সভাগী মেম্বর ওফ পার্লিয়ামেন্ত, শুকুমারী এস. ফাংনোন কোনয়াক্কী ত্বীত অমগী পাউখুম ওইনা, প্রধান মন্ত্রীনা অসুম্না ত্বীত তৌখিঃ
“য়াম্না চাউথোকচনীংঙাই ওইবা মিৎকুপ অমা!”

Prime Minister's Office
PM expresses happiness as Ms. S. Phangnon Konyak, the first woman member from Nagaland in the Rajya Sabha, presides over the house
25 JUL 2023 8:02PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has expressed his happiness as Ms. S. Phangnon Konyak, the first woman member from Nagaland in the Rajya Sabha, presided over the House after being nominated to the panel of Vice-Chairpersons by Rajya Sabha Chairman, Jagdeep Dhankhar last week.
Responding to the tweet by Member of Parliament from Rajya Sabha Ms. S. Phangnon Konyak, the Prime Minister tweeted;
“A very proud moment.”