প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
কেরলাগী হান্নগী চীফ মিনিস্তর শ্রী ওমেন চান্দি লৈখিদবদা প্রধান মন্ত্রীনা অৱাবা ফোঙদোকখ্রে
18 JUL 2023 10:09AM by PIB Imphal
কেরলাগী হান্নগী চীফ মিনিস্তর শ্রী ওমেন চান্দি লৈখিদবদা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা অৱাবা ফোঙদোকখ্রে।
মখোয় মখোয়গী রাজ্যশিংদা চীফ মিনিস্তরশিং ওইরিঙৈদা মহাক্না শ্রী চান্দিগা উনখিবা থৌদোক কয়া প্রধান মন্ত্রী মোদীনা নিংশিংখি।
ত্বিৎ অমদা, প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
“শ্রী ওমেন চান্দি জি লৈখিদবদা, কেরলা চাউখৎনবা থবক তৌরম্বা অমসুং মীয়ামগী থবক্কীদমক মহাক্কী পুন্সি কৎথোকখিবা নোল্লুকপা অমসুং কৎথোক্লবা লুচিংবা অমা ঐখোয়না মাঙজরে। ঐখোয় ঐখোয়গী রাজ্যশিংদা ঐখোয় অনিমক চীফ মিনিস্তরশিং ওইরিঙৈ অমসুং তুংদা ঐ দিল্লিদা লাক্লবা মতুংদা মহাক্কা ঐগা উনখিবা থৌদোক কয়া ঐ নিংশিংলি। মহাক্কী ইমুং-মনুং অমসুং মহাকপু নুংশিজবশিংগী অৱাবদা ঐ শরুক য়াজরি। মহাক্কী থৱায়না মপুগী মনাক্তা ইংনা পোথারসনু”।

Prime Minister's Office
PM condoles demise of former Chief Minister of Kerala, Shri Oommen Chandy
18 JUL 2023 10:09AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has expressed deep grief and sorrow over the demise of former Chief Minister of Kerala, Shri Oommen Chandy.
Shri Modi also recalled his various interactions with him, particularly when they both served as Chief Ministers of their respective states.
In a tweet, Prime Minister said;
“In the passing away of Shri Oommen Chandy Ji, we have lost a humble and dedicated leader who devoted his life to public service and worked towards the progress of Kerala. I recall my various interactions with him, particularly when we both served as Chief Ministers of our respective states, and later when I moved to Delhi. My thoughts are with his family and supporters in this sorrowful hour. May his soul rest in peace.”