প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পি.এম.না ফারবা দ্রগ কিলো 1,44,000 মাঙহনখিবগী মশক থোক্লবা থবকপু থাগৎপা ফোংদোকখ্রে
17 JUL 2023 8:57PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ফারবা দ্রগ কিলো 1,44,000 ঙসিমাঙহনখিবগী মশক থোক্লবা থবক অমা ভারতনা পাংথোকখিবদা থাগৎপা ফোংদোকখ্রে।
কেন্দ্রগী গৃহ মন্ত্রী শ্রী অমিত শাহনা মসিদি য়াম্না চাউবা মায় পাকপা অমনি, অমসুং মসিগা লোয়ননা ভারতনা শুপ্নগী চহি অমদা লুপা করোর 12,000গী শেনফমগী দ্রগ কিলো মিলিয়ন 1 মাঙহনখিবসিনা রেকোর্দ অমা ওইরি হায়না ত্বীত অমদা ফোংদোকখি।
ঙসিগী মশক নাইরবা থবক অসি রিজনেল কনফরেন্স ওন দ্রগ ত্রাফিক্কিং এন্দ নেস্নেল সেক্যুরিতীদা পাংথোকখিবনি। মসিনা প্রধান মন্ত্রীগী দ্রগতগী মনিংতম্বা ভারত অমগী মঙলানবু MHAনা মঙফাওনহন্নবা লেপ্তনা হোৎনবগী খুদম অমা ওইখি।
প্রধান মন্ত্রীনা পাউখুম ওইনা অসুম্না ত্বীত তৌখিঃ
“য়াম্না অফবা থবক অমনি! ভারতপু দ্রগকী চৈথেংদগী মনিং তমহন্নবা ঐখোয়না হোৎনরিবা অসিগী মপাঙ্গল হাপ্লি”।

Prime Minister's Office
PM hails historic milestone of destruction of 1,44,000 kgs of seized drugs
17 JUL 2023 8:57PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has commended the historic milestone achieved by India in eliminating drugs as 1,44,000 kgs of seized drugs were destroyed today.
In a tweet the Union Home Minister, Shri Amit Shah said that with this accomplishment, India attains an astounding record of destroying 1 million kgs of drugs worth Rs.12,000 crore in just one year.
The remarkable feat was achieved at the Regional Conference on Drug Trafficking and National Security. This exemplifies the MHA's staunch and relentless pursuit of PM'S vision of a drug-free India.
In reply, the Prime Minister tweeted :
"Great! Adds strength to our efforts to make India free from the drugs menace."