প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা থিরু কে. কামরাজকী মফমদা মহাক্কী মপোক কুমওনগী শ্রদ্ধাঞ্জলি কৎখ্রে
15 JUL 2023 12:42PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ঙসি থিরু কে. কামরাজকী মফমদা মহাক্কী মপোক কুমওন্না লাকপদা শ্রদ্ধাঞ্জলি কৎখ্রে‍।
প্রধান মন্ত্রীনা ত্বীত তৌরকখি:
“থিরু কে. কামরাজকী মফমদা মহাক্কী মপোক কুমওন্না লাকপদা ঐনা শ্রদ্ধাঞ্জলি কৎচরি‍। ভারত চাওখৎহনবদা মপুন্সি কত্থোকখিবা মীওই অসিনা খুন্নাই মপাঙ্গল কলহনবদা মহাক্না থমখিবা মরুওইবা মীৎয়েঙনা ঐখোয় পুম্নমকপু লমজিংবিরি‍। লায়রবা কোকহন্নবা অমদি মীয়ামগী য়াইফনবগী লমদা মহাক্না মঙলম্বা মঙলান মঙফাওনহন্নবগীদমক ঐখোয়গী খোঙফম অমুক হন্না চেৎশিন্না লেপ্লি‍।”

Prime Minister's Office
PM pays homage to Thiru K. Kamaraj on his Jayanti
15 JUL 2023 12:42PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi today paid tributes to Thiru K. Kamaraj on his Jayanti.
The Prime Minister tweeted :
"I pay homage to Thiru K. Kamaraj on his Jayanti. A stalwart who devoted his life to India’s development, his emphasis on social empowerment is a guiding force for us all. We reiterate our commitment to fulfilling his vision towards poverty alleviation and public welfare."