য়ু.পি.এস.সি.
রিক্রুইতমেন্ত রিজল্ত য়ু.পি.এস.সি.না মে, ২০২৩দা ফাইনেলাইজ তৌখ্রে
12 JUL 2023 11:49AM by PIB Imphal
মখাদা পীরিবা রিক্রুইতমেন্ত রিজল্তশিং অসি মে, ২০২৩দা য়ুনিয়ন পব্লিক সর্ভিস কম্মিসন্না ফাইনেলাইজ তৌখ্রে‍। রিকম্মেন্দ তৌরবা কেন্দিদেৎশিং মশা মশাদা পোত্তকী খুত্থাঙদা পাউ পীখ্রে‍। অতোপ্পা কেন্দিদেৎশিংগী এপ্লিকেসনশিং খন্নখি অদুবু মখোয়বু পোস্ত অসিগীদমক ইন্তরভিউগী কৌবা/রিকম্মেন্দ তৌবা ওইথোক্লোইদবা ফীভম লৈবনা নুংঙাইতবা ফোঙদোক্লি‍।
লিস্ত য়েংনবগীদমক মসিদা নম্বিয়ু

UPSC
Recruitment results finalized by UPSC in May, 2023
12 JUL 2023 11:49AM by PIB Delhi
The following Recruitment Results have been finalized by the Union Public Service Commission during the month of May, 2023. The recommended candidates have been informed individually by post. Applications of other candidates were duly considered but regretted that it has not been possible to call them for interview/recommend them for the post.
Click here for the list