প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা হেল্থ এন্দ ৱেলনেস সেন্তর লাখ ১.৬০ হেনবদা অয়ুস্মান ভারত স্কীম পাকথোক চাউথোকহনববু থাগৎখ্রে
10 JUL 2023 9:11PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা হেল্থ এন্দ ৱেলনেস সেন্তর লাখ ১.৬০ হেনবদা অয়ুস্মান ভারত স্কীম পাকথোক চাউথোকহনখিববু থাগৎখ্রে‍।
হকশেল অমদি য়াইফ-য়ুম্বালগী কেন্দ্র মন্ত্রী, দোক্তর মনসুখ মন্দাবিয়ানা তৌরকখিবা ত্বীত অমা শেয়র তৌরদুনা, প্রধান মন্ত্রীনা ত্বীত তৌরকখি;
“লায়রবশিংদা খ্বায়দগী মকোক থোংবা অমদি পু-থাংবা ঙম্বা হেল্থকেয়র ফংহন্নবা ঐখোয়না হোৎনরিবা অসি খোঙজেল য়াঙশিল্লক্লি‍।”

Prime Minister's Office
PM lauds expansion of Ayushman Bharat scheme to more than 1.60 lakh health and wellness centres
10 JUL 2023 9:11PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has lauded the expansion of Ayushman Bharat scheme to more than 1.60 lakh health and wellness centres.
Sharing a tweet by Union Minister for Health and Family Welfare, Dr Mansukh Mandaviya, the Prime Minister tweeted:
“Our efforts to ensure top quality and affordable healthcare for the poor continue to gain momentum.”