Prime Minister's Office
PM congratulates India’s junior and cadet archers on winning 11 medals at 2023 World Archery Youth Championships
10 JUL 2023 9:24PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has congratulated India’s junior and cadet archers on winning 11 medals at the 2023 World Archery Youth Championships.
Retweeting a tweet by Union Minister for Youth Affairs and Sports, Shri Anurag Singh Thakur, the Prime Minister tweeted:
“Proud of our archers for excelling in the 2023 World Archery Youth Championships. Their accomplishments augur well for the future of archery in India and will motivate many upcoming archers.”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পি.এম.না 2023 ৱর্ল্দ আর্চরী য়ুথ চেম্পিয়নশিপ্তা মেদল 11 লৌরকপদা ভারতকী জুনিয়র অমসুং কেদেত আর্চরশিংবু থাগৎখ্রে
10 JUL 2023 9:24PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা 2023 ৱর্ল্দ আর্চরী য়ুথ চেম্পিয়নশিপ্তা মেদল 11 লৌরকপদা ভারতকী জুনিয়র অমসুং কেদেত আর্চরশিংবু থাগৎখ্রে।
য়ুথ এফিয়র্স অমসুং স্পোর্তকী কেন্দ্র মন্ত্রী, শ্রী অনুরাগ সিংহ থাকুরগী ত্বীত অমবু অমুক্কা হন্না ত্বীত তৌরদুনা, প্রধান মন্ত্রীনা অসুম্না ত্বীত তৌখিঃ
“ঐখোয়গী আর্চরশিংনা 2023 ৱর্ল্দ আর্চরী য়ুথ চেম্পিয়নশিপ্তা মীথোয় মীহেল্লকপদা চাউথোকচবা ফাওরি। মখোয়গী মায় পাকপনা ভারত্তা আর্চরীগী ওইবা তুংগী অফবা মতম অমা লৈহল্লগনি অমসুং হৌরক্লিবা আর্চরশিংদা পুক্নিং থৌগৎলগনি”।