প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পি.এম.না ভারতকী মফম কা কয়াদা নোং কা হেন্না তারিবা অসিগী ফিভম য়েংশিনখ্রে
সেনিয়র মন্ত্রী অমসুং ওফিসিএলশিংগা ৱারী শাখ্রে
10 JUL 2023 1:50PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ভারতকী মফম কয়াদা নোং কা হেন্না তারিবা অসিগী ফিভম য়েংশিন্নবগীদমক্তা সেনিয়র মন্ত্রী অমসুং ওফিসিএলশিংগা ৱারী শাখ্রে।
প্রধান মন্ত্রী ওফিসনা অসুম্না ত্বীত তৌখ্রেঃ
“প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ভারতকী মফম কয়াদা নোং কা হেন্না তারিবা অসিগী ফিভম য়েংশিন্নবগীদমক্তা সেনিয়র মন্ত্রী অমসুং ওফিসিএলশিংগা ৱারী শাখ্রে। লোকেল লৈঙাক্লোই, NDRF অমসুং SDRFকী তীমশিংনা অৱাবা নংলবশিংগী মতেং পাংনবা থবক পায়খৎলি”।

Prime Minister's Office
PM takes stock of situation in the wake of excessive rainfall in parts of India
Speaks to Senior Ministers and Officials
10 JUL 2023 1:50PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has spoken to senior ministers and officials and taken stock of situation in the wake of excessive rainfall in parts of India.
The Prime Minister’s Office tweeted :
"PM Narendra Modi spoke to senior Ministers and officials, and took stock of the situation in the wake of excessive rainfall in parts of India. Local administrations, NDRF and SDRF teams are working to ensure the well-being of those affected.”