উপ-রাস্ত্রপতিগী লোইশঙ
জুলাই ৪ দা উপ রাস্ত্রপতি অসামদা চৎকনি
উপ রাস্ত্রপতিনা আই.আই.তি গুৱাহাতিগী ২৫ শুবা কনভোকেসন চীফ গেস্ত ওইনা শরুক য়াগনি
02 JUL 2023 2:34PM by PIB Imphal
জুলাই ৪, ২০২৩দা ভারতকী উপ রাস্ত্রপতি শ্রী জগদিপ ধানখার অসামদা চৎকনি অমসুং মফম অদুদা মহাক্না আই.আই.তি গুৱাহাতিগী ২৫ শুবা কনভোকেসন চীফ গেস্ত ওইনা শরুক য়াগনি।
মহাক্না গুৱাহাতিদা থুংলবগা, উপ রাস্ত্রপতিনা লাইখুরম্নবা কমাখ্যা লাইশঙদা চৎকনি।
মহাক্কী নোংমগী খোঙচৎ মনুংদা, উপ রাস্ত্রপতিনা আই.আই.আই গুৱাহাতিগী মহৈরোয়শিংগসু উনগনি।

Vice President's Secretariat
Vice-President to visit Assam on 4th July
Vice-President to attend the 25th Convocation of IIT Guwahati as Chief Guest
02 JUL 2023 2:34PM by PIB Delhi
The Vice-President of India, Shri Jagdeep Dhankhar will visit Assam on July 04, 2023 where he will be the Chief Guest at the 25th Convocation of the Indian Institute of Technology (IIT) Guwahati.
On his arrival at Guwahati, the Vice-President will visit the Kamakhya Temple to offer his prayers and have darshan.
During his daylong visit, the Vice-President will also interact with students at IIT Guwahati.