Vice President's Secretariat
Vice-President to visit Assam on 4th July
Vice-President to attend the 25th Convocation of IIT Guwahati as Chief Guest
02 JUL 2023 2:34PM by PIB Delhi
The Vice-President of India, Shri Jagdeep Dhankhar will visit Assam on July 04, 2023 where he will be the Chief Guest at the 25th Convocation of the Indian Institute of Technology (IIT) Guwahati.
On his arrival at Guwahati, the Vice-President will visit the Kamakhya Temple to offer his prayers and have darshan.
During his daylong visit, the Vice-President will also interact with students at IIT Guwahati.

উপ-ৰাষ্ট্ৰপতি সচিবালয়
৪ জুলাইত উপ-ৰাষ্ট্ৰপতিৰ অসম ভ্ৰমণ
উপ-ৰাষ্ট্ৰপতিয়ে আইআইটি, গুৱাহাটীৰ ২৫ সংখ্যক সমাৱৰ্তনত মুখ্য অতিথি হিচাপে অংশগ্ৰহণ কৰিব
02 JUL 2023 2:34PM by PIB Guwahati
ভাৰতৰ উপ-ৰাষ্ট্ৰপতি শ্ৰী জগদীপ ধনখড়ে ০৪ জুলাই, ২০২৩ত অসম ভ্ৰমণ কৰিব। তেওঁ ভাৰতীয় প্ৰযুক্তিবিদ্যা প্ৰতিষ্ঠান (IIT), গুৱাহাটীৰ ২৫ সংখ্যক সমাৱৰ্তনত মুখ্য অতিথি হিচাপে অংশগ্ৰহণ কৰিব।
সেইদিনা গুৱাহাটীত উপস্থিত হৈ উপ-ৰাষ্ট্ৰপতিগৰাকীয়ে কামাখ্যা মন্দিৰ দৰ্শনেৰে পূজা-অৰ্চনা কৰিব।
উক্ত দিনজোৰা ভ্ৰমণসূচীত তেওঁ আইআইটি, গুৱাহাটীত ছাত্ৰ-ছাত্ৰীসকলৰ সৈতে মন-বিনিময়ো কৰিব।