য়ু.পি.এস.সি.
ইন্দিয়ন ফোরেস্ত একজামিনেসন, 2022গী অরোইবা রিজল্ত
01 JUL 2023 1:01PM by PIB Imphal
য়ুনিয়ন সর্ভিস কম্মিসন্না শিনবা নবেম্বর 20দগী নবেম্বর 27, 2022 ফাওবগী মনুংদা পাংথোকখিবা ইন্দিয়ন ফোরেস্ত একজামিনেসন, 2022গী অইবা পরিখা অমসুং জুন 2023দা পাংথোকপা পর্সোনেলিতী তেস্তকী ইন্তর্ভ্যুগী শরুক্তা য়ুম্ফম ওইবা অরোইবা রিজল্ত হায়দোকখ্রে। মখাদা পীরিবা অসি ইন্দিয়ন ফোরেস্ত সর্ভিসকীদমক্তা খকল্লবা কেন্দিদেতশিংগী মেরিত লিস্তনি।
মখাদা পীরিবা ব্রেক-অপ অসিগী মখা পোন্না অপুনবা কেন্দিদেত 147 অসি তোঙান-তোঙানবা কেতগরীদা খনখ্রেঃ
জেনেরেল
EWS
OBC
SC
ST
অপুনবা
39
(01 PwBD-2, অমসুং 01 PwBD-3 য়াওনা)
21
54
(01 PwBD-1 অমসুং 01 PwBD-2 য়াওনা)
22
11
147#
(01 PwBD-1, 02 PwBD-2 অমসুং
01 PwBD-3 য়াওনা)
# 02 PwBD-1 অমসুং 01 PwBD-3 কেন্দিদেত লৈতবনা মরম ওইরগা, জেনেরেল ভেকেন্সী 03 হাঙদুনা লৈহনখ্রে।
থবক খনবগী থৌওং অসি হৌজিক লৈরিবা কাঙলোন অমসুং অহাঙবা ভেকেন্সীগী মখা পোনগনি। সরকারনা হায়রকপা ভেকেন্সী মশিং অসি মখাদা পীরিঃ
জেনেরেল
EWS
OBC
SC
ST
অপুনবা
62
15
40
22
11
150$
$ 07 PwBD ভেকেন্সী য়াওনা (03 PwBD-1, 02 PwBD-2 অমসুং 02 PwBD-3)
মখাগী রোল নম্বর অসি লৈদুনা খল্লবা কেন্দিদেত 12 অসি প্রোবিজনেল ওইনা থম্লি।
0333473
0815606
0862480
6600343
0420197
0824580
0914402
6615044
0707204
0852239
6420211
6624211
কেন্দিদেত 02 (Roll No.6311307 & 7816484) অসি ৱিথহেল্দদা থম্লি।
য়ুনিয়ন পব্লিক সর্ভিস কম্মিসনগী ওইনা মখোয়গী কেম্পস মনুংদা লৈবা একজামিনেসন হোল বিলদিংগী মনাক্তা ফেসিলিতেসন কাউন্তরঅমা লৈ। কেন্দিদেতশিংনা পরিখা/রিক্রুতমেন্তকী মরী লৈনবা ই-পাউ/ক্লাইরিফিকেসন খুদিংমক কাউন্তর অসিদা মশানা লাক্তুনা নত্ত্রনা তেলিফোন নম্বর 011-23385271, 011-23098543 অমসুং 011-23381125তগী ৱর্কিং দেজ মনুংদা লৌবা নত্ত্রগা ফংবা য়াগনি। রিজল্ত অসি মখোয়গী ৱেবসাইত www.upsc.gov.in অসিদগী য়েংবা য়াগনি। কেন্দিদেতশিং অসিগী মার্ক অসি য়াম্না অথুবা মতমদা ৱেবসাইত অসিদগী লৌবা য়াগনি।
রিজল্ত অসিগীদমক্তা মসিদা ক্লিক তৌবীয়ু:

UPSC
FINAL RESULT OF INDIAN FOREST SERVICE EXAMINATION, 2022
01 JUL 2023 1:01PM by PIB Delhi
Based on the result of the written part of the Indian Forest Service Examination, 2022 held by the UNION PUBLIC SERVICE COMMISSION from
20th November to 27th November, 2022, and the interviews for Personality Test held in June, 2023, following is the list, in order of merit, of candidates who have been recommended for appointment to the posts in Indian Forest Service.
2. A total of 147 candidates have been recommended for appointment under different categories as per the following break-up:-
General
EWS
OBC
SC
ST
TOTAL
39
(including 01 PwBD-2, & 01 PwBD-3)
21
54
(including 01 PwBD-1 & 01 PwBD-2)
22
11
147#
(including 01 PwBD-1, 02 PwBD-2 &
01 PwBD-3)
# Due to non-availability of 02 PwBD-1 & 01 PwBD-3 candidates, 03 General vacancies have been kept vacant.
3. Appointments shall be made in accordance with the extant rules and the number of vacancies available. The number of vacancies reported by the Government are as under :-
General
EWS
OBC
SC
ST
TOTAL
62
15
40
22
11
150$
$ including 07 PwBD vacancies (03 PwBD-1, 02 PwBD-2 & 02 PwBD-3)
4. The candidature of 12 recommended candidates with following Roll Nos. is provisional:
0333473
0815606
0862480
6600343
0420197
0824580
0914402
6615044
0707204
0852239
6420211
6624211
5. The candidature of 02 Candidates (Roll No.6311307 & 7816484) have been withheld.
6. Union Public Service Commission has a ‘Facilitation Counter’ near Examination Hall Building in its Campus. Candidates may obtain any information/ clarification regarding their Examination/ Recruitments on working days between 10:00 A.M. and 05:00 P.M. in person or over Telephone Nos.
011-23385271, 011-23098543 and 011-23381125 from this counter. The result will also be available on Commission’s Website, i.e., www.upsc.gov.in. Marks of the candidates will be made available on the Commission’s website soon.
Click here for results: