রাস্ত্রপতিগী লোইশঙ
ভারতকী রাস্ত্রপতিনা নেসনেল ফ্লোরেন্স নাইতিঙ্গল এৱার্দস-২০২২ অমসুং ২০২৩ য়েন্থোকখ্রে
22 JUN 2023 1:57PM by PIB Imphal
ঙসি জুন ২২, ২০২৩দা রাস্ত্রপতি ভাবন্দা পাংথোকপা থৌরম অমদা ভারতকী রাস্ত্রপতি শ্রীমতি দ্রৌপতি মুর্মুনা নর্সকী শীনফমদা লৈরিবা মীওইশিংদা নেসনেল ফ্লোরেন্স নাইতিঙ্গল এৱার্দস-২০২২ অমসুং ২০২৩ য়েন্থোকখ্রে।
খুন্নাই অসিদা নর্সকী শীনফমদা লৈরিবশিং অমসুং নর্সশিংনা লৌরিবা থবকশিং ইকায়খুম্নবা উৎনবা ১৯৭৩ দা ভারত সরকারগী হেল্থ অমসুং ফেমিলি ৱেলফিয়ার মিনিস্ত্রিনা নেসনেল ফ্লোরেন্স নাইতিঙ্গল এৱার্দ লিংখৎখি।

President's Secretariat
PRESIDENT OF INDIA PRESENTS NATIONAL FLORENCE NIGHTINGALE AWARDS - 2022 AND 2023
22 JUN 2023 1:57PM by PIB Delhi
The President of India, Smt Droupadi Murmu presented the National Florence Nightingale Awards for the years 2022 and 2023 to the Nursing professionals at a function held at Rashtrapati Bhavan today (June 22, 2023).
The National Florence Nightingale Award was instituted by the Ministry of Health and Family Welfare, Government of India in the year 1973 as a mark of recognition for the meritorious services rendered by the nurses and nursing professionals to the society.
List of awardees the function are attached