ঙাকশেল মন্ত্রালয়
মালেমগী য়োগ নুমিৎ ২০২৩দা লৈবাক শীনবা থুংনা এন.সি.সি কেদেত লাখ ১১ হেন্না য়োগ পাংথোকখ্রে
21 JUN 2023 3:17PM by PIB Imphal
লৈবাক্কী তোঙান-তোঙানবা মফমশিংদা হরাও-তয়াম্না জুন ২১, ২০২৩, মালেমগী য়োগ নুমিৎ ২০২৩ দা এন.সি.সি কেদেত লাখ ১১ হেন্না য়োগ পাংথোকখ্রে।
অৱাংদা লেহদগী হৌরগা খাদা কন্যাকুমার ফাওবা অমসুং নোংচুপ্তা দ্বারকাদগী হৌরগা নোংপোক্তা তেজু ফাওবা পার্কশিং, লম্পাকশিং, স্কুলশিং অমসুং কলেজশিংদা য়োগ সেসনশিং পাংথোকখি।
দিল্লি কেন্তদা পাংথোকপা সর্বিস অহুমগী কেদেতশিং শরুক য়াবা য়োগগী থৌরম অমদা দি.জি.এন.সি.সি লেপ্তনেন্ত জেনেরেল গুরবিরপাল সিংহ, এ.ভি.এস.এম ভি.এস.এম শরুক য়াখি। মহাক্না হায়খি ‘হর অঙ্গন য়োগ’ অমসুং ‘বসুধাইব কুতুম্বকম’গী ৱাখল্লোনগা লোয়ন্না য়োগ য়াওবা পুন্সি মহিং অমা লৈহন্নবা হোৎনগদবনি।
মালেমগী য়োগ নুমিৎ থৌরমগী শরুক অমা ওইনা, এন.সি.সি কেদেতশিংনা য়োগ শান্নখি। লনাই ওইনা হকচাং ফনবা অমসুং খুন্নাইদা অপুনবগী পাউজেল অমা পীনবা পান্দমদা কেদেতশিং ৱাখল তাহন্নবা হায়রিবা য়োগ সেসনশিং অসি পাংথোকপনি।
থৌরম অসিগা লোয়ন্না, লৈবাক অসিগী নহারোলশিংদা হকচাং ফনা লৈনবা অমসুং পুক্নিং-ৱাখল ফনা থম্নবা য়োগগী পাউজেল শন্দোক্নবা এন.সি.সিনা অমুক হন্না ৱাশক লৌখি।

Ministry of Defence
Over 11 lakh NCC Cadets across the country perform Yoga on International Day of Yoga 2023
21 JUN 2023 3:17PM by PIB Delhi
National Cadet Corps (NCC) celebrated the 9th International Yoga Day on June 21, 2023 with full zeal and enthusiasm with the participation of 11 lakh NCC Cadets at different venues across India.
The Yoga sessions were conducted in parks, open grounds, schools &colleges throughout the length and breadth of the country from Leh in North to Kanyakumai in the South & Dwarka in the West to Tezu in the East.
DGNCC Lt Gen Gurbirpal Singh, AVSM VSM, presided over an enthusiastic assembly of cadets from all 3 services in Delhi Cantt. He exhorted all to adopt the Yoga way of life while explaining the essence of the theme “Har Aangan Yoga” & “Yoga for Vasudhaiv Kutumbkam”.
In the run-up to the International Day of Yoga, NCC conducted practice sessions for cadets. These sessions were aimed at educating the cadets about the essence of yogic exercises on individual health along with a message of unity and mindfulness towards society.
With this event, NCC has once again taken the mantle of spreading the message of yoga fitness and health in the country by ensuring that the message of good health and fitness is ingrained in the mind and hearts of the youth of the country.