Prime Minister's Office
In "Abundance in Millets" song, creativity has blended with an important cause of food security and removing hunger: PM
16 JUN 2023 8:45PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has said that there is abundance of health and well-being in Shree Ann or millets.
Grammy Award-winning Indian-American singer Falu has come out with the song inspired by the Prime Minister's initiative to get UN declare 2023 as the International Year of Millets. She tweeted about collaborating with the Prime Minister to write a song to promote millets, help farmers grow it and help end world hunger.
In reply the Prime Minister tweeted :
"Excellent effort @FaluMusic! There is abundance of health and well-being in Shree Ann or millets. Through this song, creativity has blended with an important cause of food security and removing hunger."

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
"এবন্দেন্স ইন মিল্লেৎ" ঈশৈদা, ক্রিএতিবিতীনা ফুদ সিক্যুরিতী অমদি চাবা ফংদবা কোকহন্নবগী মরুওইবা পান্দম অমগা পুনশিল্লি: পি.এম.
16 JUN 2023 8:45PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা শ্রী অন্ন নৎত্রগা চনান্দা হকচাঙ ফনবা অমদি তিঞ্জং কায়জঙদনা লৈনবা মচল মরাঙ কায়না য়াওই হায়খ্রে।
গ্রামী মনা ফংখ্রবা ইন্দিয়ন-অমেরিকন শৈশকপা ফালুনা ২০২৩বু ইন্তরনেস্নেল ইয়র ওফ মিল্লেৎ হায়না য়ু.এন.দা লাউথোকহন্নবা প্রধান মন্ত্রীগী থৌরাংনা পুক্নিং থৌগত্তুনা ঈশৈ অসি পুথোরকপনি। মহাক্না, চনানবু য়োকখৎনবা, লৌমীশিংদা মসিবু থাহনবদা মতেং পাংননবা অমদি মালেমগী চাবা ফংদবগী ফীভম কোকহন্নবগীদমক ঈশৈ অসি ইবদা প্রধান মন্ত্রীগা পুন্না হোৎনমিন্নখিবগী মতাঙদা ত্বিত্তরদা থাগৎলকখিবনি।
মদুগী পাউখুম ওইনা প্রধান মন্ত্রীনা ত্বিত তৌখি:
“শিংথানিংঙাই ওইবা থৌওংনি @FaluMusic! শ্রী অন্ন নৎত্রগা চনান্দা হকচাঙ ফনবা অমদি তিঞ্জং কায়জঙদনবা মচল মরাং কায়না য়াওই। ঈশৈ অসিদা ফুদ সিক্যুরিতী অমদি চাবা ফংদবা কোকহন্নবগী মরুওইবা পান্দমগা ক্রিএতিবিতীগা পুনশিন্নরি।”