য়ু.পি.এস.সি.
সিভিল সর্ভিসেস (প্রিলিমিনরী)একজামিনেসন, ২০২৩গী মহৈ
12 JUN 2023 1:12PM by PIB Imphal
২৮/০৫/২০২৩দা পাঙথোকখিবা সিভিল সর্ভিসেস (প্রিলিমিনরী) একজামিনেসন, ২০২৩গী মহৈদা য়ুম্ফম ওইরগা, মখাদা পীরিবা রোল নম্বরশিং অসিগী কেন্দিদেৎশিং সিভিল সর্ভিসেস (মেন) একজামিনেসন, ২০২৩ থাবা য়ারগনি।
হায়রিবা কেন্দিদেৎশিং অসিগী কেন্দিদেচর অসি প্রোভিজ্নেলনি। চাংয়েং অসিগী কাঙলোনশিংগী মতুং ইন্না, কেন্দিদেৎ পুম্নমক্না সিভিল সর্ভিসেস (মেন) একজামিনেসন, ২০২৩ থানবগীদমক দিতেল্দ এপ্লিকেসন ফোর্ম-১ (দি.এ.এফ.-১)দা অমুক হন্না থারক্কদবনি। দি.এ.এফ.-১ পেনশিন্নবগী অমদি থাজিন্নবগী তাং অমদি মরুওইবা পাউতাকশিং মতমগী মতুং ইন্নাআ কম্মিসনগী ৱেবসাইত্তা লাউথোরক্কনি।
মার্ক, কত-ওফ মার্ত অমদি সি.এস. (পি) একজামিনেসন, ২০২৩গী পাউখুমগী কী সিভিল সর্ভিসেস একজামিনেসন, ২০২৩গী প্রোসেস পুম্বা লোইরবা মতুংদা, হায়বদি অরোইবা মহৈ লাউথোক্লবা মতুংদা কম্মিসনগী ৱেবসাইত https://upsc.gov.in দা থাগৎলক্কনি হায়না কেন্দিদেৎশিংগী মফমদা খঙহল্লি।
য়ুনিয়ন পব্লিক সর্ভিস কম্মিসনগী ধোলপুর হাউস, সাহজহান রোদ, নই দিল্লীদা লৈবা ওফিসকী একজামিনেসন হোল বিল্দিং মনাক্তা ফেসিলিতেসন কাউন্তর অমা লৈ। কেন্দিদেৎশিংনা মথক্তা পল্লিবা একজামিনেসন অসিদা মখোয়গী মহৈগী মতাঙদা খঙনিংবা/তাননিংবা লৈরবসু থবক কাবা নুমিৎ পুম্নমক্তা অয়ুক পুং ১০ দগী নুমিদাংৱাইরম পুং ৫ ফাওবদা মশানা লাক্তুনা, নৎত্রগা ফেসিলিতেসন কাউন্তরগী তেলিফোন নম্বর ০১১-২৩৩৮৫২৭১, ০১১-২৩০৯৮৫৪৩ নৎত্রগা ০১১-২৩৮১১২৫ তা পাউ ফাওরকপা য়াগনি।
রিজল্ত য়েংনবগীদমক মসিদা নম্বিয়ু: