Ministry of Youth Affairs and Sports
MOC approves Olympic medalist Mirabai Chanu and CWG medalist Bindyarani Devi's proposal to train in St. Louis, USA
13 JUN 2023 5:25PM by PIB Delhi
Ministry of Youth Affairs and Sports (MYAS) Mission Olympic Cell (MOC) in the recent meeting approved the foreign training camp for Target Olympic Podium Scheme (TOPS) athletes Mirabai Chanu and Bindyarani Devi's proposal to train in St. Louis, USA.
The Olympic and Commonwealth Games medalists would be training at St. Louis's SQUAT University under Dr Aron Horschig and working on their rehabilitation and strength training process ahead of the upcoming Asian Games.
During their 65 days foreign training camp, the duo will be accompanied by Indian Chief Coach Vijay Sharma and their physiotherapist Tesneem Zayyad.
The government will cover their Air travel expenses, boarding and lodging cost, medical insurance, local transportation cost, gym expenses and doctor's consultation cost among other expenses.

নহারোল অমসুং শান্ন-খোৎনবগী মন্ত্রালয়
সেন্ত লুইজ, য়ু.এস.এদা ত্রেনিং তৌনবা ওলেম্পিক মেদালিস্ত মিরাবাই চনু অমসুং সি.দব্লি.জি মেদালিস্ত বিন্দ্যারানি দেবীনা পুখৎলকপা ৱাফম এম.ও.সিনা অয়াবা পীরে
13 JUN 2023 5:25PM by PIB Imphal
সেন্ত লুইজ, য়ু.এস.এদা তার্গেদ ওলেম্পিক পোদিয়ম স্কিম (তোপস)গীদমক মপা লৈবাক্তা ত্রেনিং তৌনবা ওলেম্পিক মেদালিস্ত মিরাবাই চনু অমসুং সি.দব্লি.জি মেদালিস্ত বিন্দ্যারানি দেবীনা পুখৎলকপা ৱাফম হন্দক পাংথোকখিবা য়ুথ এফেয়ার্স অমসুং স্পোর্তস মিনিস্ত্রিগী মিসন ওলেম্পিক সেল(এম ও সি)না অয়াবা পীরে।
ওলেম্পিক অমসুং কম্মনৱেল্থ গেমসদা মেদল ফংলবশিং দোক্তর অরোন হোর্সচিংগী মখাদা সেন্ত লুইজগী সক্বাত য়ুনিভর্সিতিদা ত্রেনিং তৌগনি অমসুং লাক্লিবা এসিয়ান গেমসগীদমক মখোয়না অশোক-অপনশিং ফগৎহনবা অমসুং মপাঙ্গল লৈহন্নবা ত্রেনিং পাংথোক্কনি।
মখোয়গী নুমিৎ ৬৫ গী মপান লৈবাক্কী ত্রেনিং কেম্প অদুদা, মখোয় অনিগা লোয়ন্না ভারতকী চীফ কোচ বিজয় শমা অমসুং মখোয়গী ফিজিওথেরাপিস্ত তেসনিম জয়াদ শরুক য়াগনি।
মখোয়গী চৎথোক-চৎশিনগী ভারা, লৈফম অমসুং চাবগী শেনফমশিং, মেদিকেল, ইন্সুরেন্স, মফম অদুদা লৈবা মতমদা চৎথোক-চৎশিনগী খরচ, জিমগী খরচ অমসুং দোক্তর তানবগী খরচ খুদিংমক সরকারনা পুথোক্কনি।