নুপী অমসুং অঙাংশিংগী চাউখৎ থৌরাং মন্ত্রালয়
এন.আই.পি.সি.সি.দি.না গুৱাহাতীদা পোসন অভিয়ানগী মখাদা 'পোসন ত্রেক্কর অমদি হৈত/ৱেত মিজরমেন্ত' হায়বসিদা ওরিএন্তেসন ত্রেনিং প্রোগ্রাম অমা পাঙথোকখ্রে
ইন্দোরদা সক্সম অঙ্গনৱাদী স্কীমগী থৌমীশিংগীদমক মিসন পোসন ২.০গী মখাদা চাইল্দ এসেসমেন্ত স্ত্রেতেজিজ এৎ এ.দব্লিউ.সি.গী ত্রেনিং পাঙথোকখ্রে
01 JUN 2023 2:39PM by PIB Imphal
‘পোসন ত্রেক্কর এন্দ হৈত/ৱেত মিজরমেন্ত’ হায়বা হীরমসিদা আই.সি.দি.এস.কী মখাদা লৈরিবা অঙ্গনৱাদী সর্ভিসগী থৌমীশিংগী ওইবা ওরিএন্তেসন ত্রেনিং প্রোগ্রাম অমা এন.আই.পি.সি.সি.দি. রিজনেল সেন্তর, গুৱাহাতীদা মে ২৯-৩১, ২০২৩দা পাঙথোকখ্রে।
পোসন ত্রেক্কর অঙ্গনৱাদী সেন্তর (এ.দব্লিউ.সি.)গী থবক থৌওংশিং অমদি সর্ভিস দেলিভরী য়েংননবা অঙ্গনৱাদী ৱর্করশিংদা (এ.দব্লিউ.দব্লিউ.) পীবা এপ অমনি। শেমগৎলিবা সিস্তেম অসিনা এ.দব্লিউ.সি., এ.দব্লিউ.দব্লিউ. অমদি বেনিফিসরী পুম্নমকপু রিএল-তাইম ওইনা মোনিতর তৌবা অমদি ত্রেক তৌবা য়াহল্লি।
‘চাইল্দ এসেসমেন্ত স্ত্রেতেজিজ এৎ এ.দব্লিউ.সি.’ হায়বা হীরমদা সক্সম অঙ্গনৱাদি স্কীমগী থৌমীশিংগী ওইবা ত্রেনিং প্রোগ্রাম অমা মে ৩০-৩১, ২০২৩দা এন.আই.পি.সি.সি.দি. রিজনেল সেক্তর, ইন্দোরদা পাঙথোকখ্রে। থৌরম অদুদা মীওই ৩২না শরুক য়াখি।
থৌরম অদুগী হায়লাইতশিং:
১. এসেসমেন্ত এন্দ রিপোর্তিং কাঙলোনশিং
২. মাদর এন্দ চাইল্দ প্রোতেক্সন কার্দ শীজিন্নবা
৩. দব্লিউ.ঐচ.ও. গ্রোথ চার্ত
৪. চাইল্দ এসেসমেন্ত কার্দ

Ministry of Women and Child Development
NIPCCD organizes an Orientation Training Programme on ‘Poshan Tracker & Height/Weight Measurement’ under Poshan Abhiyaan in Guwahati
Training on Child Assessment Strategies at AWC held under Mission POSHAN 2.0 for Functionaries of Saksham Anganwadi Scheme held at Indore
01 JUN 2023 2:39PM by PIB Delhi
An Orientation Training Programme on ‘Poshan Tracker & Height/Weight Measurement’ was organized for Functionaries of Anganwadi Services Scheme under Umbrella ICDS at NIPCCD Regional Centre, Guwahati from 29-31 May, 2023.
Poshan Tracker is an App provided to Anganwadi workers (AWWs) to view activities of Anganwadi Centre (AWC) and service delivery. The developed system enables real-time monitoring and tracking of all AWCs, AWWs and beneficiaries.
A Training Programme on ‘Child Assessment Strategies at AWCs’ for Functionaries of Saksham Anganwadi Scheme from 30-31 May, 2023 was organized at NIPCCD Regional Centre, Indore. 32 Participants attended the Programme.
Highlights of the Programme:
1. Principles of Assessment and Reporting
2. Use of Mother and Child Protection Card
3. WHO Growth chart
4. Child Assessment Card