য়ুমলৈ-কৈরৈ মন্ত্রালয়
শিরোমনি গুরদ্বারা প্রবন্ধক কমিতী (এস.জি.পি.সি.)গী সেনিয়র দেলিগেশননা ঙসি নই দিল্লীদা য়ুনিয়ন হোম অমসুং কোওপরেশন মিনিস্তর, শ্রী অমিত শাহগা উনখ্রে
03 JUN 2023 4:31PM by PIB Imphal
শিরোমনি গুরদ্বারা প্রবন্ধক কমিতী (এস.জি.ওই.সি.)গী সেনিয়র দেলিগেশননা ঙসি নই দিল্লীদা য়ুনিয়ন হোম অমসুং কোওপরেশন মিনিস্তর, শ্রী অমিত শাহগা উনখ্রে।
দেলিগেশন অসিনা গুরুদ্বারাশিংগী মরি লৈনবা থবক-থৌরমশিং অমসুং এস.জি.পি.সি. বোর্দকী মেনেজমেন্ত মখাদা লৈবা গুরদ্বারাশিং পুনশিনবা য়াওনা এস.জি.পি.সি.গা মরি লৈনবা ৱাফমশিংগী মতাংদা খুদম অমা পীখ্রে। মসিনা গুরুদ্বারাশিংগী মেনেজমেন্ততা য়াম্না কোমহল্লগনি হায়না দেলিগেশন অসিনা ফাওখি। য়ুনিয়ন হোম মিনিস্তরনা মসিগী ৱাফমশিং অসিদা সপোর্ত অমসুং কোওপরেশন পীরগনি হায়না লুচিংবশিং আদুদা থাজবা পীরকখি।

Ministry of Home Affairs
A senior delegation of Shiromani Gurdwara Prabandhak Committee (SGPC) meets Union Home Minister and Minister of Cooperation Shri Amit Shah in New Delhi today
03 JUN 2023 4:31PM by PIB Delhi
A senior delegation of Shiromani Gurdwara Prabandhak Committee (SGPC) met Union Home Minister and Minister of Cooperation Shri Amit Shah in New Delhi today.
The delegation gave a representation on various issues pertaining to functioning of Gurudwaras and other SGPC matters including inclusion of Gurudwaras under the management of the SGPC Board. The delegation felt that this will streamline the management of Gurudwaras. Union Home Minister assured the leaders of support and cooperation in these matters.