প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
ইন্থোক্তুনা থম্লমবদগী খুদোংচাবশিংদা: ৱিকাসিত ভারতকী মাইকৈ তম্না চংশিনবা
01 JUN 2023 9:12PM by PIB Imphal
অন্ত্যদয়াগী প্রিন্সিপলনা লমজিং-লমতাক্তুনা, প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা মতম পুম্বা সরিব সেবা অমসুং খুনাই অসিগী লাইরবা অমসুং ময়ামদগী শোত্থরবা কাংলুপশিংবু থৌনা হাপ্পীবা হায়বসিগী য়াম্না পুকচেল শেংবা ৱাঙাংলোই অমনি। পি.এম. মোদীগী সোসিয়েল ইন্তিগ্রেশন অমসুং দেবেলপমেন্তগী প্রোগ্রেসিব ভিজন অদুগী মপালনা হৌখিবা চহি মাপল অসিদা সরকারনা লেন্দমার্ক পোলিসী অমসুং প্রোগ্রামশিং হৌদোকখি।
পি.এম.ও.না প্রধান মন্ত্রীগী ৱেবসাইত্তা য়াওরিবা আর্তিকল অদুগী লিঙ্ক অদু ত্বীত তৌরকখি।
“ময়ামদগী শোত্থরবা কাংলুপশিংদা খুদোংচাবশিং চপ মান্ননা পীদুনা সোসিয়েল্লী ইনক্লুসিব ওইবা লৈবাক অমা শেমগৎলি।”

Prime Minister's Office
Ostracisation to Opportunities: Moving towards a Vikasit Bharat
01 JUN 2023 9:12PM by PIB Delhi
Guided by the principle of Antyodaya, the Prime Minister Shri Narendra Modi has always been a staunch advocate of Garib seva and empowering the poor and marginalised sections of society. PM Modi’s progressive vision of social integration and development has been the driving force behind landmark policies and programmes launched by the government in the last nine years.
PMO has tweeted the link to the article on the Prime Minister's website
"Formulating a socially inclusive nation by providing equal opportunities to the marginalised sections."