Prime Minister's Office
PM congratulates boxers on winning medals in the Men’s World Boxing Championships at Tashkent for the first time ever
11 MAY 2023 6:18PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has congratulated Deepak Bhoria, Hussamuddin and Nishant Dev on winning medals in the Men’s World Boxing Championships at Tashkent for the first time ever.
Retweeting a tweet by Union Minister for Sports and Youth Affairs, Shri Anurag Singh Thakur, the Prime Minister said;
“Congratulations to Deepak Bhoria, Hussamuddin and Nishant Dev. Their accomplishments are very inspiring.”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
তাস্কেন্তদা পাংথোকপা নুপাগী ৱার্ল্দ বোক্সিং চেম্পিয়নশিপ্তা অহানবা ওইনা মেদল ফংলবা বোক্সরশিং প্রধান মন্ত্রীনা থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে
11 MAY 2023 6:18PM by PIB Imphal
তাস্কেন্তদা পাংথোকপা নুপাগী ৱার্ল্দ বোক্সিং চেম্পিয়নশিপ্তা অহানবা ওইনা মেদল ফংলবা বোক্সরশিং দিপক ভোরিয়া, হুসামুদিন অমসুং নিশান্ত দেব প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে।
স্পোর্তস অমসুং য়ুথ এফেয়ার্সকী য়ুনিয়ন মিনিস্তর শ্রী অনুরাগ থাকুরগী ত্বিৎ অমা অমুক হন্না ত্বিৎ তৌরদুনা, প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
“দিপক ভোরিয়া, হুসামুদিন অমসুং নিশান্ত দেব থাগৎচরি। মখোয়গী মাইপাকপশিং অসি য়াম্না পুক্নিং থৌগৎনিঙাইনি”।