Prime Minister's Office
PM pays tributes to former PM Shri Chandra Shekhar on his birth anniversary
17 APR 2023 8:33PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has paid his tributes to former PM Shri Chandra Shekhar on his birth anniversary.
The Prime Minister tweeted:
“Tributes to former PM Shri Chandra Shekhar Ji on his birth anniversary. He made a rich contribution to our nation and was widely respected across the political spectrum. He served society with utmost dedication and worked to remove poverty.”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
হান্নগী প্রধান মন্ত্রী শ্রী চন্দ্র সেখরগী মপোক নুমিত্তা মহাক্কী মফমদা প্রধান মন্ত্রীনা ইকায়খুম্নবা উৎখ্রে
17 APR 2023 8:33PM by PIB Imphal
হান্নগী প্রধান মন্ত্রী শ্রী চন্দ্র সেখরগী মপোক নুমিত্তা মহাক্কী মফমদা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ইকায়খুম্নবা উৎখ্রে
প্রধান মন্ত্রীনা ত্বিৎ তৌখি;
“হান্নগী প্রধান মন্ত্রী শ্রী চন্দ্র সেখরগী মপোক নুমিত্তা মহাক্কী মফমদা ইকায়খুম্নবা উৎচরি। ঐখোয়গী লৈবাক্কীদমক মহাক্না অচৌবা থৌদাং অমা লৌরমখি অমসুং রাজনিতিগী লমদা পাক-শন্না ইকায়খুম্নখি। কৎথোকপগা লোয়ন্না অমসুং লায়রবা মুৎথৎনবা মহাক্না খুন্নাইগী থবক তৌখি”।