প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
রোজগার মেলাগী মখাদা পি.এম.না এপ্রিল ১৩দা সরকারগী বিভাগশিং অমসুং ওর্গনাইজেসনশিংদা নৌনা লৈখিবা রিক্রুৎশিংদা এপোইন্তমেন্ত লেত্তর ৭১,০০০ রোম য়েন্থোক্কনি
11 APR 2023 12:42PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ভিদিও কনফরেন্সকী থোংদা এপ্রিল ১৩, ২০২৩দা নৌনা লৈখিবা রিক্রুৎশিংদা এপোইন্তমেন্ত লেত্তর ৭১,০০০ রোম য়েন্থোক্কনি। প্রধান মন্ত্রীনা থৌরম অসিদা এপোইন্তীশিংদসু ৱা ঙাংগনি।
রোজগার মেলা অসি থবক পীনবা খ্বাইদগী চাউনা মীৎয়েং চংখিবা প্রধান মন্ত্রীগী ফিরেপ অদু থুংহন্নবা মাইকৈদা চংশিনবা খোঙথাং অমনি। রোজগার মেলানা থবক হেন্না পীবদা অমসুং নহারোলশিংদা শক্তি পীবা অমসুং লৈবাক শেমগৎপদা শরুক য়ানবা অফবা খুদোংচাবশিং পীবদা কেতলিস্ত অমা ওইরগনি পান্নখি।
লৈবাক শিনবা থুংবদগী খল্লকখিবা অনৌবা রিক্রুৎশিংনা ত্রেন মেনেজর, স্তেসন মাস্তর, সিনিয়র কম্মর্সিএল কম তিক্কেৎ ক্লর্ক, ইন্সপেক্তর, সব ইন্সপেক্তর, কোন্সতেবল, স্তেনোগ্রাফর, জুনিয়র একাউন্তেন্ত, পোস্তেল এসিস্তেন্ত, ইনকম তেক্স ইন্সপেক্তর, তেক্স এসিস্তেন্ত, সিনিয়র দ্রৌৎসমেন, জে.ই./সুপর্ভাইজর, এসিস্তেন্ত প্রোফেসর ওজা, লাইব্রেরিয়ন, নর্স, প্রোবেস্নরী ওফিসর, পি.এ., এম.তি.এস অসিগুম্বা ভারত সরকারগী মখাদা তোঙান-তোঙানবা ফম/পোস্তশিংদা চংগনি।
নৌনা লৌখিবা এপোইন্তীশিংনা তোঙান-তোঙানবা সরকারগী বিভাগশিংদা নৌনা চংলকপা এপোইন্তী পুম্নমক্কী লৈরিবা ওনলাইন ওরিয়েন্তেসন কোর্স অমা ওইরিবা, কর্ময়োগী প্রারম্ভগী খুত্থাংদা মখোয় মশাবু ত্রেন তৌনবা খুদোংচাবসু ফংগনি।

Prime Minister's Office
Under Rozgar Mela, PM to distribute about 71,000 appointment letters to newly inducted recruits in Government departments and organisations on 13th April
11 APR 2023 12:42PM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi will distribute about 71,000 appointment letters to newly inducted recruits on 13th April, 2023 at 10:30 AM via video conferencing. Prime Minister will also address these appointees on the occasion.
The Rozgar Mela is a step towards fulfilment of the commitment of the Prime Minister to accord highest priority to employment generation. The Rozgar Mela is expected to act as a catalyst in further employment generation and provide meaningful opportunities to the youth for their empowerment and participation in national development.
The new recruits, selected from across the country, will join various positions/posts under Government of India like Train Manager, Station Master, Sr. commercial cum Ticket Clerk, Inspector, Sub Inspectors, Constable, Stenographer, Junior Accountant, Postal Assistant, Income Tax Inspector, Tax Assistant, Sr Draughtsman, JE/Supervisor, Assistant Professor, Teacher, Librarian, Nurse, Probationary Officers, PA, MTS, among others.
The newly inducted appointees will also get an opportunity to train themselves through Karmayogi Prarambh, which is an online orientation course for all new appointees in various Government departments.