উপ-রাস্ত্রপতিগী লোইশঙ
রাম নবমী লাকপদা উপ-রাস্ত্রপতিনা মীয়ামদা য়াইফ-পাউজেল পীখ্রে
30 MAR 2023 2:02PM by PIB Imphal
রাম নবমী লাকপদা উপ-রাস্ত্রপতি শ্রী জগদিব ধানখারনা মীয়ামদা য়াইফ-পাউজেল পীখ্রে। মখাগী অসি মহাক্কী পাউজেলগী মপুংফাবা ৱারোলনি:
“শেংলবা রাম নবমী থৌরম লাকপদা ঐখোয়গী নাগরিকশিংদা ঐনা ঐগী য়াইফ-পাউজেল পীজরি অমসুং তরাম্না ওকচরি।
ৱাখল, ৱাঙাং অমসুং থবক্তা অচুম্বা, অপুনবা অমসুং পুকচেল চাউবগী গুনশিং অসি ভাগবন রাম্না খুদম ওইরি। রাম নবমী অসি ভাগবন রাম্না তাক্লম্বা লম্বীদা ঐখোয় ইশামক অমুক হন্না কৎথোক্নবা থৌরম অমনি অমসুং লৈবাক্কী য়াইফনবগীদমক অচুম্বনা লমজিংবা পুন্সি অমা পুরক্নবা ঐখোয়গী ইরৈচাশিংনা ৱাশক লৌনবা থৌরম অমনি”।

Vice President's Secretariat
Vice President greets the nation on Ram Navami
30 MAR 2023 2:02PM by PIB Delhi
The Vice President, Shri Jagdeep Dhankhar has greeted the people on the occasion of Ram Navami. Following is the full text of his message:
“I extend my warm greetings and good wishes to all our citizens on the auspicious occasion of Ram Navami.
Lord Ram exemplifies the eternal virtues of sublimity, integrity and nobility in thought, word and deed. Ram Navami is an occasion to rededicate ourselves to the path shown by Lord Ram, and resolve to lead a life guided by the compass of justice and righteousness towards fellow countrymen for the welfare of the nation.”