প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
মালেমগী থাক্কী খুদোংচাবা লৈবা ঝাঁসিগী স্তেসন অসিনা ঝাঁসি অমসুং মনাক নকপা মফমশিংগী তুরিজম অমসুং কম্মর্স হেন্না চাউখৎহনগনিঃ প্রধান মন্ত্রী
26 MAR 2023 10:54AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা মালেমগী থাক্কী খুদোংচাবা লৈবা ঝাঁসিগী স্তেসন অসিনা ঝাঁসি অমসুং মনাক নকপা মফমশিংগী তুরিজম অমসুং কম্মর্স হেন্না চাউখৎহনগনি হায়খ্রে। ভারত শিনবা থুংবদা মোদর্ন ওইবা রেলৱে লৈহনবা হায়বসি ঐখোয়না হোৎনরিবশিংগী মরু ওইবা হীরম অমনি।
ঝাঁসিগী এম.পি., শ্রী অনুরাগ শর্মনা প্রধান মন্ত্রীনা বুন্দেলখন্দগী মীওইশিংগীদমক্তা খনবীদুনা ঝাঁসিবু মালেমগী থাক্তা লৈবা রেলৱে স্তেসন অমা ওইনা শেমগৎপগী অয়াবা পীবিখিবগীদমক্তা ত্বীত অমদা থাগৎপা ফোংদোকখি। মহাক্না রেলৱে মন্ত্রী, শ্রী অশ্বিনি বৈশ্নৌবুসু থাগৎপা ফোংদোকখি।
প্রধান মন্ত্রীনা উত্তর প্রদেশকী ঝাঁসিগী এম.পি.গী ত্বীতকী পাউখুম ওইনা অসুম্না ত্বীত তৌখিঃ
“ঐখোয়না হোৎনরিবশিং অসিগী মনুংদগী তৎন-থানবা য়াদবা থৌওং অমদি ভারত শিনবা থুংবদা মোদর্ন স্তেসন লৈহনবনি অমসুং মসিনা ঝাঁসি অমসুং মনাক নকপা মফমশিংগী তুরিজম অমসুং কম্মর্স হেন্না চাউখৎহনগনি”।

Prime Minister's Office
The world class station of Jhansi will ensure more tourism and commerce in Jhansi and nearby areas: PM
26 MAR 2023 10:54AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has said that the World Class Station of Jhansi will ensure more tourism and commerce in Jhansi as well as nearby areas. Shri Modi also said that this is an integral part of the efforts to have modern stations across India.
In a tweet Member of Parliament from Jhansi, Shri Anurag Sharma thanked to Prime Minister, Shri Narendra Modi for approving to make Jhansi as a World Class Station for the people of Bundelkand. He also thanked Railway Minsiter, Shri Ashwini Vaishnaw.
Responding to the tweet by MP from Jhansi Uttar Pradesh, the Prime Minister tweeted;
“An integral part of our efforts to have modern stations across India, this will ensure more tourism and commerce in Jhansi as well as nearby areas.”