ৰাষ্ট্ৰপতি সচিবালয়
ৰাষ্ট্ৰপতিয়ে প্ৰদান কৰিলে পদ্ম পুৰস্কাৰ ২০২৩
22 MAR 2023 8:18PM by PIB Guwahati
আজি ২২ মাৰ্চ, ২০২৩ তাৰিখে ৰাষ্ট্ৰপতি ভৱনত অনুষ্ঠিত এক আড়ম্বৰপূৰ্ণ অনুষ্ঠানত ভাৰতৰ ৰাষ্ট্ৰপতি শ্ৰীযুতা দ্ৰৌপদী মুৰ্মুৱে ২০২৩ বৰ্ষৰ পদ্ম বঁটাসমূহ প্ৰদান কৰে। এইবছৰ ৩ টা পদ্ম বিভূষণ, ৪ টা পদ্মভূষণ আৰু ৪৭ টা পদ্মশ্ৰী বঁটা প্ৰদান কৰে ৰাষ্ট্ৰপতিয়ে। অনুষ্ঠানত দেশৰ উপ-ৰাষ্ট্ৰপতি, প্ৰধানমন্ত্ৰী, কেন্দ্ৰীয় গৃহ মন্ত্ৰীৰ লগতে অন্যান্য ভালেমান বিশিষ্ট ব্যক্তিও উপস্থিত থাকে।
বঁটাপ্ৰাপকসকলৰ নাম আৰু সবিশেষ উল্লেখ কৰা হৈছে -

President's Secretariat
PRESIDENT OF INDIA PRESENTS PADMA AWARDS 2023
22 MAR 2023 8:18PM by PIB Delhi
The President of India, Smt Droupadi Murmu presented 3 Padma Vibhushan, 4 Padma Bhushan and 47 Padma Shri Awards for the year 2023 at the Civil Investiture Ceremony-I held at Rashtrapati Bhavan today (March 22, 2023) in the presence of Vice President of India, Prime Minister, Union Minister for Home Affairs and other dignitaries.
List of Awardees of the ceremony are attached here -