প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পোসান পাখৱারা মাইপাক্নবা প্রধান মন্ত্রীনা পাউজেল পীখ্রে
22 MAR 2023 8:38AM by PIB Imphal
ঙসিদগী হৌদোকখিবা চহি অসিগী পোসান পাখৱারাদা শ্রী অন্ন(মিল্লেতশিং)দা মরুওইবা মীৎয়েং থম্বদা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা হরাওবা ফোঙদোকখ্রে।
য়ুনিয়ন মিনিস্তর শ্রীমতি স্মৃতি জুবিন ইরানিগী ত্বিৎ অমগী পাউখুমদা, প্রধান মন্ত্রীনা ত্বিৎ তৌখি;
“মচি ওইবা চীঞ্জাক চাবা অমসুং মচি ওইবা চীঞ্জাক চাবা ৱাৎপগী অৱাবশিং কোকহন্নবা মীয়াম ৱাখল তাহনবদা পোসান পাখৱারানা মতেং পাংবা ওইরসনু। হকচাং ফনা হিংবদা অচৌবা থৌদাং অমা লৌরিবা শ্রী অন্ন(মিল্লেতশিং)দা মীৎয়েং চঙবা উবদা হরাওই”।

Prime Minister's Office
PM wishes success to Poshan Pakhwada
22 MAR 2023 8:38AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has expressed happiness over the focus on Shree Anna (millets) in the annual Poshan Pakhwada, beginning today.
In reply to the Union Minister Smt Smriti Z Irani, the Prime Minister tweeted.
"May the Poshan Pakhwada help spread awareness on proper nutrition and removing the menace of malnutrition. Glad to see a focus on Shree Anna (millets), which can play a big role in furthering healthy living."