Prime Minister's Office
PM praises German Embassy's celebration of Naatu Naatu
20 MAR 2023 10:34AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi praised the Video shared by German Ambassador to India and Bhutan, Dr Philipp Ackermann, where he and members of the embassy celebrated Oscar success of the Nattu Nattu song. The video was shot in Old Delhi.
Earlier in February, Korean embassy in India also came out with a video celebrating the song
Reply to the German Ambassador's tweet, the Prime Minister tweeted :
"The colours and flavours of India! Germans can surely dance and dance well!"

প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
‘নাটু নাটু’-ক লৈ কৰা উদযাপনৰ বাবে জাৰ্মান দূতাবাসক প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ প্ৰশংসা
20 MAR 2023 10:34AM by PIB Guwahati
ভাৰত আৰু ভূটানৰ বাবে নিয়োজিত জাৰ্মান দূতাবাসত ‘নাটু নাটু’ গীতটিয়ে অস্কাৰত লাভ কৰা সাফল্য উদযাপন কৰা প্ৰসংগত ৰাষ্ট্ৰদূত ড০ ফিলিপ একাৰমেনে ‘শ্বেয়াৰ’ কৰা এটি ভিডিঅ'ৰ প্ৰশংসা কৰে প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে। ভিডিঅ’টিত তেওঁ আৰু দূতাবাসৰ সদস্যসকলৰ উদযাপনৰ মুহূৰ্ত সন্নিৱিষ্ট কৰা হৈছে। ভিডিঅ'টো পুৰণি দিল্লীত দৃশ্যগ্ৰহণ কৰা হৈছিল।
ইয়াৰ আগতে ফেব্ৰুৱাৰী মাহত ভাৰতত থকা কোৰিয়ান দূতাবাসেও গীতটো উদযাপন কৰা এটা ভিডিঅ' প্ৰস্তুত কৰিছিল।
জাৰ্মান ৰাষ্ট্ৰদূতগৰাকীৰ ‘টুইট’ৰ প্ৰতি সঁহাৰি জনাই প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে ‘টুইট’ কৰে:
"ভাৰতৰ ৰং আৰু স্বাদ! জাৰ্মানসকলে নিশ্চিতভাৱে নাচিব জানে, আৰু নাচে সুন্দৰকৈ!"