Prime Minister's Office
PM praises German Embassy's celebration of Naatu Naatu
20 MAR 2023 10:34AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi praised the Video shared by German Ambassador to India and Bhutan, Dr Philipp Ackermann, where he and members of the embassy celebrated Oscar success of the Nattu Nattu song. The video was shot in Old Delhi.
Earlier in February, Korean embassy in India also came out with a video celebrating the song
Reply to the German Ambassador's tweet, the Prime Minister tweeted :
"The colours and flavours of India! Germans can surely dance and dance well!"

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা জর্মনীগী ইম্বেসীনা নাতু নাতুগী হরাওবা ফোংদোকপগী মতৌদা থাগৎপা ফোংদোকখ্রে
20 MAR 2023 10:34AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ভারত অমসুং ভুতানগীদমক্তা লৈবা জর্মনীগী এম্বেসেদর, দাঃ ফিলিপ এক্করমেন্না মহাক অমসুং মহাক্কী ইম্বেসীগী মীওইশিংনা নাতু নাতু ঈশৈনা ওস্কারদা মায় পাকখিবগী নুংঙাইবা ফোংদোকপগী ভিদিও অমা শেয়র তৌরকখিবা অদুবু থাগৎপা ফোংদোকখ্রে। ভিদিও অদু অরিবা দিল্লীদা নমখিবনি।
নাতু নাতুগী হরাওবা ফোংদোকপগী মতৌদা থাগৎপা ফোংদোকখ্রে
ভারত্তা লৈবা কোরিয়াগী ইম্বেসীনসু ঈশৈ অসিগী নুংঙাইবা ফোংদোকপগী ভিদিও অমা ফেব্রুৱারীগী অঙনবদা থাগৎলকখিবা লৈখ্রবনি।
জর্মন এম্বেসেদরগী ত্বীতকী পাউখুম ওইনা প্রধান মন্ত্রীনা অসুম্না ত্বীত তৌখিঃ
“ভারতকী মচু অমসুং মহাও! জর্মনশিং অসি নিংথীজনা জগোয় শাবা তসেংনা হৈ!”