প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা ভারতকী দিফেন্স সেক্তরবু মরোমদোম লেপচবা ঙম্নবা লেপ্তনা হোৎনরিবশিং অসিবু থাগৎখ্রে
17 MAR 2023 12:46PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ভারতকী দিফেন্স সেক্তরবু মরোমদোম লেপচবা ঙম্নবা লেপ্তনা হোৎনরিবশিং অসিবু থাগৎখ্রে। দিফেন্সতা মরোমদোম লেপচবা ঙম্নবা অহেনবা থবক কয়া পায়খৎলিবা অসিনা ঐখোয়গী ভারতকী তেলেন্তশিংদা থাজবা থম্লিবা অসিবু হেন্না চেৎশিনহল্লে হায়না মহাক্না ফোংদোকখি।
শেনবা চহি ২৩দা লুপা করোর ৭০,৫০০গী ৱাহৌদোক অমগী অয়াবা পীখিবা অমসুং লুপা করোর লাখ ২.৭১ হেনবগী পোৎলম লৈবগী অয়াবা পীখিবা অমসুং হায়রিবশিং অসিগী মনুংদগী ৯৯%না ভারতকী ইন্দস্ত্রীশিংদগী লৈদুনা ভারতকী দিফেন্স সেক্তরবু মরোমদোম লেপচবা ঙমহন্নবা থবক কয়া লেপ্তনা পায়খৎলিবা অসিগী মতাংদা কেন্দ্রগী দিফেন্স মন্ত্রী, শ্রী রাজনাথ সিংহনা তৌখিবা ত্বীত অমবু শেয়র তৌরদুনা, প্রধান মন্ত্রীনা অসুম্না ত্বীত তৌখিঃ
“দিফেন্সতা মরোমদোম লেপচবা ঙম্নবা অহেনবা থবক কয়া পায়খৎলিবা অসিনা ঐখোয়গী ভারতকী তেলেন্তশিংদা থাজবা থম্লিবা অসিবু হেন্না চেৎশিনহল্লে”

Prime Minister's Office
PM lauds persistent efforts to make India’s defence sector self-reliant
17 MAR 2023 12:46PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has lauded the persistent efforts being undertaken to make India’s defence sector self-reliant. He remarked that the boost to self-reliance in defence also reaffirms our faith in Indian talent.
Sharing a tweet by Union Minister for Defence, Shri Rajnath Singh about the persistent efforts being undertaken to make India’s defence sector self-reliant by clearing proposals worth Rs 70,500 crores and procurement worth over Rs 2.71 lakh crore cleared in FY23 where 99% to be sourced from Indian industries, the Prime Minister tweeted;
“A boost to self-reliance in defence, also reaffirming our faith in Indian talent.”