কোর্পোরেৎ এফিয়র্স মন্ত্রালয়
কেবিনেতনা ইন্সতিত্যুত ওফ চারতর্দ একাউন্তেন্ত ওফ ইন্দিয়া (আই.সি.এ.আই.) অমসুং ইন্সতিত্যুত ওফ চারতর্দ একাউন্তেন্ত ইং ইংলেন্দ & ৱেল্স (আই.সি.এ.ই.দবল্যু.)গী মরক্তা খুৎয়েক পীনখিবা মেমোরেন্দিং ওফ অন্দর্স্তেন্দিংগী অয়াবা পীখ্রে
15 FEB 2023 3:47PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা লুচিংবা কেন্দ্রগী কেবিনেতনা ইন্সতিত্যুত ওফ চারতর্দ একাউন্তেন্ত ওফ ইন্দিয়া (আই.সি.এ.আই.) অমসুং ইন্সতিত্যুত ওফ চারতর্দ একাউন্তেন্ত ইং ইংলেন্দ & ৱেল্স (আই.সি.এ.ই.দবল্যু.)গী মরক্তা খুৎয়েক পীনখিবা মেমোরেন্দিং ওফ অন্দর্স্তেন্দিংগী অয়াবা পীখ্রে।
এম.ও.য়ু. অসিনা অতোপ্পা মেম্বরশিংগী ক্বালিফিকেসন, ত্রেনিং শকখঙবগী থবক অমসুং চৎনরিবা চৎন-কাঙলোনগী মখা পোন্না ব্রিজিং মেকানিজম শেমদুনা অফবা মরীগী মতুং ইন্না মেম্বরশিংবু এদমিত তৌবগী থৌওংশিং য়েংগনি। এম.ও.য়ু. অসিগী শরুক ওইরিবা কাঙলুপশিংনা মখোয়গী ক্বালিফাই/এদমিসন তৌবগী তঙাই ফদবশিংদা অহোংবা লাকপা, সি.পি.দি. পোলিসী, একজেম্পসন অমসুং মরী লৈনবা অতোপ্পা ৱারোলশিং তাক্নগনি।
আই.সি.এ.আই.না আই.সি.এ.ই.দবল্যু.গা খুৎশম্নদুনা য়ু.কে.দা লৈরিবা ভারতকী সি.এ. অমসুং য়ু.কে.দা গ্লোবেল প্রোফেস্নেল ওইবগী খুদোংচাবা থিরিবা ভারতকী সি.এ.শিংদা থবক্কী ওইবা খুদোংচাবা কয়া পীগনি।