ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଫେବୃୟାରୀ ୩ରେ ବିଶ୍ୱ ଶାନ୍ତି ପାଇଁ ଆୟୋଜିତ କୃଷ୍ଣଗୁରୁ ଏକନାମ ଅଖଣ୍ଡ କୀର୍ତ୍ତନରେ ଭାଗ ନେବେ
01 FEB 2023 8:16PM by PIB Bhubaneswar
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ, ଫେବୃୟାରୀ ୩, ୨୦୨୩ ଅପରାହ୍ନ ୪.୩୦ରେ ଭିଡିଓ କନଫରେନ୍ସିଂ ମାଧ୍ୟମରେ ଆସାମର ବରପେଟା ଠାରେ ଥିବା କୃଷ୍ଣଗୁରୁ ସେବାଶ୍ରମରେ ବିଶ୍ୱ ଶାନ୍ତି ପାଇଁ ଆୟୋଜିତ କୃଷ୍ଣଗୁରୁ ଏକନାମ ଅଖଣ୍ଡ କୀର୍ତ୍ତନରେ ଭାଗ ନେବେ । ଏହି ଅବସରରେ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ କ୍ରିଷ୍ଣାଗୁରୁ ସେବାଶ୍ରମର ଶ୍ରଦ୍ଧାଳୁମାନଙ୍କୁ ସମ୍ବୋଧିତ କରିବେ ।
ପରମଗୁରୁ କୃଷ୍ଣଗୁରୁ ଈଶ୍ୱର ଆସାମର ବରପେଟାର ନାସାତ୍ରା ଗାଁରେ ୧୯୭୪ରେ କ୍ରିଷ୍ଣାଗୁରୁ ସେବାଶ୍ରମ ସ୍ଥାପନ କରିଥିଲେ । ମହାନ ବୈଷ୍ଣବ ସନ୍ଥ ଶ୍ରୀ ଶଙ୍କରଦେବଙ୍କ ଅନୁଗାମୀ ମହାବୈଷ୍ଣବ ମନୋହରଦେବଙ୍କ ସେ ନବମ ବଂଶଧର ଥିଲେ । ବିଶ୍ୱ ଶାନ୍ତି ପାଇଁ ଏକ ମାସ ଧରି ଚାଲିଥିବା କୃଷ୍ଣଗୁରୁ ଏକନାମ ଅଖଣ୍ଡ କୀର୍ତ୍ତନ କୃଷ୍ଣଗୁରୁ ସେବାଶ୍ରମରେ ଜାନୁୟାରୀ ୬ରୁ ଆୟୋଜିତ ହୋଇଛି ।

Prime Minister's Office
PM to participate in the Krishnaguru Eknaam Akhanda Kirtan for World Peace on 3rd February
01 FEB 2023 8:16PM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi will participate in the Krishnaguru Eknaam Akhanda Kirtan for World Peace, being held at Krishnaguru Sevashram at Barpeta, Assam, on 3rd February 2023 at 4:30 PM via video conferencing. Prime Minister will also address the devotees of Krishnaguru Sevashram.
Paramguru Krishnaguru Ishwar established the Krishnaguru Sevashram in the year 1974, at village Nasatra, Barpeta Assam. He is the ninth descendant of Mahavaishnab Manohardeva, who was the follower of the great Vaishnavite saint Shri Shankardeva. Krishnaguru Eknaam Akhanda Kirtan for World Peace is a month-long kirtan being held from 6th January at Krishnaguru Sevashram.