প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
জোসিমথগী মতাংদা পি.এম.ওনা অৱাংবা থাক্কী মীফম পাংথোক্কনি
08 JAN 2023 12:04PM by PIB Imphal
ঙসি নুমিৎয়ুংবা মতুংদা পি.এম.ওদা প্রধান মন্ত্রীগী প্রিন্সিপাল সেক্রেতরি দোক্তর পি.এক মিশ্রানা লুচিংদুনা কেবিনেৎ সেক্রেতরিশিং অমসুং ভারত সরকারগী সেনিয়র ওফিসিএলশিং অমসুং নেসনেল দিজাস্তর মেনেজমেন্ত ওথোরিতিগী মেম্বরশিংগা অৱাংবা থাক্কী মীফম অমা পাংথোক্কনি।
মীফম অসিদা জোসিমথকী দিস্ত্রিক ওফিসিএলশিংশু ভিদিও কনফরেন্সকী খুৎথাংদা শরুক য়াগনি। পায়খৎলিবা থবকশিং হন্না য়েংশিনবা মীফম অদুদা উত্তরখান্দগী সেনিয়ার ওফিসিএলশিংউ ভিদিও কনফরেন্সকী খুৎথাংদা শরুক য়াগনি।

Prime Minister's Office
PMO to hold high level meeting on Joshimath
08 JAN 2023 12:04PM by PIB Delhi
Principal Secretary to PM Dr P K Mishra will hold a high level review with Cabinet Secretary & senior officials of GoI and members of National Disaster Management Authority at PMO today afternoon.
District Officials of Joshimath will also remain present through Video Conference on this issue.
Senior officers of Uttarakhand to also attend the review through VC