প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে দেশবাসীক প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ সংগ্ৰহালয় পৰিদৰ্শন কৰিবলৈ আহ্বান জনায়
12 DEC 2022 11:37AM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে দেশবাসীক প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ সংগ্ৰহালয় পৰিদৰ্শন কৰিবলৈ আহ্বান জনায়।
উত্তৰ-পূব অঞ্চলৰ পৰ্যটন, সংস্কৃতি আৰু উন্নয়ন মন্ত্ৰী শ্ৰী জি কিষাণ ৰেড্ডীয়ে কৰা টুইটৰ উত্তৰত প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে টুইট কৰে:
"@PMSangrahalaya শব্দ আৰু পোহৰপ্ৰদৰ্শনে তালৈ অহাৰ আনন্দ বৃদ্ধি কৰিব। নিশ্চিতভাৱে আহক। "

Prime Minister's Office
PM urges citizens to visit PM Sangrahalaya
12 DEC 2022 11:37AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi, has urged citizens to visit PM Sangrahalaya.
In response to a tweet by the Union Minister of Tourism, Culture and Development of the North Eastern Region, G Kishan Reddy, the Prime Minister said;
"Light and Sound show at the @PMSangrahalaya will enhance the visiting experience. Do visit."