Ministry of Home Affairs
Union Home and Cooperation Minister Shri Amit Shah paid tributes to former Prime Minister Bharat Ratna Atal Bihari Vajpayee on his Birth Anniversary today at 'Sadaiv Atal' memorial in New Delhi
Atal ji's patriotism, dutifulness and dedication will always inspire us to serve the Nation
The life of Atal ji, the pinnacle of Indian politics, was dedicated to taking the country back to its ultimate glory
By laying the foundation of a new era of development and Good Governance under his leadership, he made the world aware of India's potential and instilled a sense of national pride in the public
Tribute to Atal ji on his birth anniversary today
25 DEC 2022 1:56PM by PIB Delhi
The Union Home and Cooperation Minister Shri Amit Shah paid tributes to former Prime Minister Bharat Ratna Atal Bihari Vajpayee on his Birth Anniversary today at the 'Sadaiv Atal' Memorial in New Delhi.
In his tweets, Shri Amit Shah said that Atal ji's patriotism, dutifulness and dedication will always inspire us to serve the Nation.
The Union Home and Cooperation Minister said that the life of Atal ji, the pinnacle of Indian politics, was dedicated to taking the country back to its ultimate glory. By laying the foundation of a new era of development and Good Governance under his leadership, Atal ji made the world aware of India's potential and instilled a sense of national pride in the public. Today, on his birth anniversary, I pay my respects to Atal ji.

য়ুমলৈ-কৈরৈ মন্ত্রালয়
কেন্দ্রগী গৃহ অমদি কোওপরেসন মন্ত্রী শ্রী অমিত সাহনা ঙসি নই দিল্লীদা লৈবা ‘সদৈব অতল’ নীংশিং খুভমদা হান্না প্রধান মন্ত্রী ভারত রত্ন অতল বিহারী বারপায়ীগী মফমদা মহাক্কা মপোক কুমওন থৌরমদা শ্রদ্ধায়্জলি কৎখ্রে
অতল জীগী মরৈবাক নীংবা, মথৌ মশক খঙবা অমদি কত্থোকপগী ৱাখল্লোন্না ঐখোয়বু মতম পুম্নমক্তা লৈবাক্কী থৌগলগীদমক পুক্নিং থৌগত্তুনা লৈগনি
অতল জীগী পুন্সি, ভারতকী রাজনিতীগী খ্বাইদগী ৱাংবা চীংদোন, লৈবাক অসিগী মাগী মপুং ফাবা মীংচৎ হঞ্জিলহনবদা কত্থোকলম্মী
মহাক্কী লুচিং মখাদা চাওখৎপগী অনৌবা মতম অমদি অফবা লৈঙাক্কী য়ুম্ফম থোল্লমদুনা, মহাক্না মালেমগী মফমদা ভারতকী মতিং খঙহল্লম্মী অমদি মীয়ামগী পুক্নিংদা চাওথোকচবগী ইথিল পোকহল্লম্মী
ঙসি মহাক্কী মপোক কুমওন নুমিৎসিদা অতল জীগী মফমদা শ্রদ্ধাঞ্জলি কৎচরি
25 DEC 2022 1:56PM by PIB Imphal
কেন্দ্রগী গৃহ অমদি কোওপরেসন মন্ত্রী শ্রী অমিত সাহনা ঙসি নই দিল্লীদা লৈবা ‘সদৈব অতল’ নীংশিং খুভমদা হান্না প্রধান মন্ত্রী ভারত রত্ন অতল বিহারী বারপায়ীগী মফমদা মহাক্কা মপোক কুমওন থৌরমদা শ্রদ্ধায়্জলি কৎখ্রে‍।
মহাক্কী ত্বীত্তা, শ্রী অমিত সাহনা অতল জীগী মরৈবাক নীংবা, মথৌ মশক খঙবা অমদি কত্থোকপগী ৱাখল্লোন্না ঐখোয়বু মতম পুম্নমক্তা লৈবাক্কী থৌগলগীদমক পুক্নিং থৌগত্তুনা লৈগনি হায়না ফোঙদোকখি‍।
অতল জীগী পুন্সি, ভারতকী রাজনিতীগী খ্বাইদগী ৱাংবা চীংদোন, লৈবাক অসিগী মাগী মপুং ফাবা মীংচৎ হঞ্জিলহনবদা কত্থোকলম্মী‍। মহাক্কী লুচিং মখাদা চাওখৎপগী অনৌবা মতম অমদি অফবা লৈঙাক্কী য়ুম্ফম থোল্লমদুনা, মহাক্না মালেমগী মফমদা ভারতকী মতিং খঙহল্লম্মী অমদি মীয়ামগী পুক্নিংদা চাওথোকচবগী ইথিল পোকহল্লম্মী‍। ঙসি মহাক্কী মপোক কুমওন নুমিৎসিদা ঐনা অতল জীগী মফমদা ইকায়খুম্নবা উৎচরি, হায়না কেন্দ্রগী গৃহ অমদি কোওপরেসন মন্ত্রীনা ফোঙদোকখি‍।