প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
ওস্ত্রেলিয়াগী পার্লিয়ামেন্তনা ভারতকা ফ্রী ত্রেদ তৌবগী অয়াবা পীখ্রে
ই.সি.তি.এ.বু ঐখোয়গী ব্যুজিনেস কম্ম্যুনিতীনা তরাম্না ওক্কনিঃ পি.এম.
22 NOV 2022 7:05PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ওস্ত্রেলিয়াগী পি.এম., এন্থোনী অলবানিজপু ওস্ত্রেলিয়াগী পার্লিয়ামেন্তনা ভারতকী ফ্রী ত্রেদ তৌবদা অয়াবা পীবগীদমক্তা থাগৎপা ফোংদোকখ্রে।
ইকোনোমিক কোওপরেসন এন্দ ত্রেদ এগ্রীমেন্ত (ই.সি.তি.এ.)বু ভারতকী ব্যুজিনেস কম্ম্যুনিতীনা তরাম্না ওক্কনি হায়না শ্রী মোদীনা হায়রদুনা মসিনা ভারত-ওস্ত্রেলিয়াগী কম্প্রিহেন্সিব স্ত্রেতজিক পার্ত্নরশিপ্পুসু মপাঙ্গল হেনগৎহল্লগনি হায়খি।
ওস্ত্রেলিয়াগী পি.এম., এন্থোনী অলবানিজকী ত্বীত অমগী পাউখুম ওইনা প্রধান মন্ত্রীনা অসুম্না ত্বীত তৌখিঃ
“পি.এম. @AlboMPপু থাগৎচরি! ইন্দ-ওস ই.সি.তি.এ.গী খুদোংচাবশিংগী চঙলিবসিবু ঐখোয়গী ব্যুজিনেস কম্ম্যুনিতীনা তরাম্না ওক্কনি অমসুং মসিনা ভারত-ওস্ত্রেলিয়াগী কম্প্রিহেন্সিব স্ত্রেতজিক পার্ত্নরশিপ্পুসু মপাঙ্গল হেনগৎহল্লগনি”।

Prime Minister's Office
Australian parliament approves free trade agreement with India
ECTA will be greatly welcomed by our business communities: PM
22 NOV 2022 7:05PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has thanked Australian PM, Anthony Albanese as Australian parliament approves free trade agreement with India.
Shri Modi also said that Economic Cooperation and Trade Agreement (ECTA) will be greatly welcomed by our business communities, and will further strengthen the India-Australia Comprehensive Strategic Partnership.
In response to a tweet by Australian PM, Anthony Albanese, the Prime Minister tweeted;
"Thank you PM @AlboMP! The entry into force of IndAus ECTA will be greatly welcomed by our business communities, and will further strengthen the India-Australia Comprehensive Strategic Partnership."