প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা নবেম্বর ১৮দা পাঙথোক্কদবা তেরোরিজমদা ফাইনান্সিং তৌবা থিংনবা অহুমশুবা মিনিস্ত্রিএল কনফরেন্স ‘নো মনী ফোর তেরর’দা হৌদোকপগী ৱারোল পীগনি
17 NOV 2022 2:27PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা নবেম্বর ১৮গী অয়ুক পুং ৯:৩০ তাবা মতমদা নই দিল্লীগী হোতেল তাজ পেলেস্তা তেরোরিজমদা ফাইনান্সিং তৌবা থিংনবা অহুমশুবা মিনিস্ত্রিএল কনফরেসন্স ‘নো মনী ফোর তেরর’ (এন.এম.এফ.তি.)দা হৌদোকপগী ৱারোল পীগনি।
নুমিৎ নিনিগী কনফরেন্স অসি নবেম্বর ১৮-১৯দা পাঙথোক্কনি, মসিনা শরুক য়ারিবা লৈবাকশিং অমসুং ওর্গনাইজেসনশিংগীদমক তেরোরিজমদা ফাইনান্সিং তৌবা থিংনবা হৌজিক লৈরিবা মালেমগী পথাপকী কান্নবা লোয়ননা থোরক্লিবা শীংনবশিং অসি কোকহন্নবা মথৌ তাবা খোঙথাংশিংগী মতাংদা খন্ন-নৈন্নবা অখন্নবা ফম্পাক অমা পীরগনি। কনফরেন্স অসি মমাংগী কনফরেন্স অনিগী (২০১৮গী এপ্রিলদা পরিসতা অমসুং ২০১৯গী নবেম্বরদা মেলবোর্নদা পাঙথোকখিবা) কান্নবশিং অমসুং লৌশিংদা য়ুম্ফম ওইগনি অমসুং তেরোরিস্তশিংদা শেল থাদবা তোক্নবা মালেমগী ওইনা পীনরিবা তেংবাং হেনগৎহন্নবা অমসুং মসি ওপরেৎ তৌনবা পর্মিসিব জুরিসদিক্সন এক্সেস তৌনবগী মাইকৈদা থবক পাইখৎলগনি। মসিদা মন্ত্রীশিং, মলতিলেতরেল ওর্গনাইজেসনশিং অমসুং ফাইনান্সিএল এক্সন তাস্ক ফোর্স (এফ.এ.তি.এফ.)কী মকোকশিং, দেলিগেসনশিংগী মকোকশিং য়াওনা মালেম শিনবা থুংবদগী দেলিগেৎ ৪৫০রোমনা শরুক য়াগনি।
কনফরেন্স মনুংদা ‘তেরোরিজম অমসুং তেরোরিস্ত ফাইনান্সিংগী লৈরিবা গ্লোবেল ত্রেন্দশিং’. ‘তেরোরিজমগী ফন্দশিংগী ফোর্মেল অমসুং ইনফোর্মেল চেনেলশিং শীজিন্নবা’, ‘অনৌবা তেক্নোলোজীশিং অমসুং তেরোরিস্ত ফাইনান্সিং’ অমসুং ‘তেরোরিস্ত ফাইনান্সিং লাকশিনবদা থেংনবা শীংনবা কোকহন্নবা ইন্তর্নেস্নেল কো-ওপরেসন’ হায়বা অসিদা মীৎয়েং থম্বা সেসন মরিদা খন্ন-নৈনবশিং পাঙথোক্কনি।

Prime Minister's Office
PM to deliver the inaugural address at third 'No Money for Terror' Ministerial Conference on Counter-Terrorism Financing on 18th November
17 NOV 2022 2:27PM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi will deliver the inaugural address at the third 'No Money for Terror' (NMFT) Ministerial Conference on Counter-Terrorism Financing, at Hotel Taj Palace, New Delhi on 18th November at 9:30 AM.
The two day conference organised on 18th-19th November, will offer a unique platform for participating nations and organizations to deliberate on effectiveness of the current international regime on Counter Terrorism Financing as well as steps required to address emerging challenges. The conference will build on gains and learnings of previous two conferences (held in Paris in April 2018 and in Melbourne in November 2019) and will work towards enhancing global cooperation to deny finances to terrorists and access to permissive jurisdictions to operate. It will be attended by about 450 delegates from across the world, including Ministers, Heads of Multilateral organisations and Financial Action Task Force (FATF) Heads of Delegations.
During the Conference, deliberations will be held in four sessions which will focus on ‘Global Trends in Terrorism and Terrorist Financing’, ‘Use of Formal and Informal Channels of Funds for Terrorism’, ‘Emerging Technologies and Terrorist Financing’ and ‘International Co-operation to Address Challenges in Combating Terrorist Financing’.