Prime Minister's Office
PM condoles the loss of lives due to an accident in Betul, MP
Announces ex-gratia from PMNRF for the victims
04 NOV 2022 10:01AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has expressed deep grief over the loss of lives due to an accident in Betul, Madhya Pradesh. Shri Modi has also announced an ex-gratia from the Prime Minister's National Relief Fund (PMNRF) for the victims.
The Prime Minister's office tweeted;
"Pained by the loss of lives due to an accident in Betul, MP. Condolences to the bereaved families. May the injured recover soon. An ex-gratia of Rs. 2 lakh from PMNRF would be given to the next of kin of each deceased. Rs. 50,000 would be given to the injured: PM"

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পি.এম.না এম.পি.গী বেতুলদা অক্সিদেন্ত অমনা মরম ওইরগা পুনশি মাংখিবশিং অদুবু নুংঙাইতবা ফোংদোকখি
খুদোংথিবা তারবা মীওইশিং অদুগীদমক্তা পি.এম.এন.আর.এফ.তগী এক্স-গ্রেসিয়া লাউথোকপা
04 NOV 2022 10:01AM by PIB Imphal
পি.এম.না এম.পি.গী বেতুলদা অক্সিদেন্ত অমনা মরম ওইরগা পুনশি মাংখিবশিং অদুবু নুংঙাইতবা ফোংদোকখি
খুদোংথিবা তারবা মীওইশিং অদুগীদমক্তা পি.এম.এন.আর.এফ.তগী এক্স-গ্রেসিয়া লাউথোকপা
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা মধ্য প্রদেশকী বেতুলদা এক্সিদেন্ত অমনা মরম ওইরগা পুনশি মাংখিবশিং অদুগী থমোই শোক্না নুংঙাইতবা ফোংদোকখি। শ্রী মোদীনা খুদোংথিবা তারবশিং অদুগীদমক্তা প্রাইম মিনিস্তরস নেস্নেল রিলীফ ফন্দ (পি.এম.এন.আর.এফ.)তগী এক্স-গ্রাসিয়া অমসু লাউথোকখি।
প্রধান মন্ত্রীগী লোইশঙদগী অসুম্না ত্বীত তৌরকখি;
“এম.পি.গী বেতুলদা এক্সিদেন্ত অমনা মরম ওইরগা পুনশি মাংখিবা অদুনা য়াম্না নুংঙাইতবা ফাওহল্লে। অশি-অনা থোক্লিবা লাইবক থিরবা ইমুং-মনুংশিং অদুগীদমক্তা অৱাবা ফোংদোক্লি। লাইবক থিবা থৌদোক অদুদা লৈখিদবা খুদিংমক্কী খ্বাইদগী নক্নবা ইমুং০মনুংশিংদা পি.এম.এন.আর.এফ.তগী লুপা লাখ ২গী এক্স-গ্রেসিয়া পীরগনি। অশোক-অপন নংলবশিং অদুদনা লুপা ৫০,০০০ পীরগনি: পি.এম.”