Prime Minister's Office
PM speaks to Rishi Sunak on assuming charge as UK PM
27 OCT 2022 8:45PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has spoken to Rishi Sunak and Congratulated him on assuming charge as UK Prime Minister.
In a tweet, the Prime Minister said;
"Glad to speak to @RishiSunak today. Congratulated him on assuming charge as UK PM. We will work together to further strengthen our Comprehensive Strategic Partnership. We also agreed on the importance of early conclusion of a comprehensive and balanced FTA."

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
য়ু.কেগী প্রধান মন্ত্রীগী ফম পায়রকপদা প্রধান মন্ত্রীনা রিসি সুনাক্কা ৱারি শানখ্রে
27 OCT 2022 8:45PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা রিসি সুনাক্কা ৱারি শানখ্রে অমসুং য়ু.কেগী প্রধান মন্ত্রীগী ফম পায়রকপদা মহাক থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে।
ত্বিৎ অমদা, প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
“ঙসি @RishiSunak গা ৱারি শানবদা হরাওই। য়ু.কেগী প্রধান মন্ত্রীগী ফম পায়রকপদা মহাক থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে। ঐখোয়গী মরুওইবা মরুপ-মপাংগী মরী হেন্না চেৎশীনহন্নবা ঐখোয় পুন্না থবক তৌমিন্নগনি। কমপ্রেহেন্সিপ অমসুং বেলেন্স এফ.তি.এ অমগী অথুবা মতমদা য়ানবা পুরকপগী মরুওইবা অদু ঐখোয়না য়ানরে।