প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
মই বহু বছৰ ধৰি ড০ কালামৰ সৈতে ঘনিষ্ঠভাৱে যোগাযোগ কৰাৰ সৌভাগ্য লাভ কৰিছিলো: প্ৰধানমন্ত্ৰী
15 OCT 2022 10:02PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে আজি ড০ এ পি জে আব্দুল কালামৰ জন্মজয়ন্তীত তেওঁৰ সৈতে কটোৱা সময় আৰু সম্পৰ্কৰ মুহূৰ্তবোৰ শ্বেয়াৰ কৰে।
মোডী ষ্ট'ৰী'ৰ এটা টুইটৰ উত্তৰ দি ড০ কালামৰ নাতিয়ে শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীৰ সৈতে ড০ কালামৰ মধুৰ সম্পৰ্ক আৰু প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে তেওঁৰ উত্তৰাধিকাৰীক সন্মান জনোৱাৰ বাবে কৰা প্ৰচেষ্টাৰ স্মৃতি শ্বেয়াৰ কৰে,
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে টুইট কৰে: "মই বহু বছৰ ধৰি ড০ কালামৰ সৈতে ঘনিষ্ঠভাৱে যোগাযোগ কৰাৰ সৌভাগ্য লাভ কৰিছিলো। মই তেওঁৰ প্ৰতিভা, নম্ৰতা আৰু ভাৰতৰ প্ৰগতিৰ প্ৰতি আগ্ৰহ নিবিড়ভাৱে দেখিছোঁ।"

Prime Minister's Office
I’ve been fortunate to have interacted closely with Dr. Kalam over the years: PM
15 OCT 2022 10:02PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi today shared moments of his association with Dr. APJ Abdul Kalam on his birth anniversary.
Replying to a tweet by Modi Story where Dr Kalam’s grand nephew shared memories of Dr.Kalam’s endearing bond with Narendra Modi and PM’s efforts to honour his legacy , the Prime Minister tweeted:
“I’ve been fortunate to have interacted closely with Dr. Kalam over the years. I have witnessed at close quarters his brilliance, humility and passion towards India’s progress.”