Prime Minister's Office
I’ve been fortunate to have interacted closely with Dr. Kalam over the years: PM
15 OCT 2022 10:02PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi today shared moments of his association with Dr. APJ Abdul Kalam on his birth anniversary.
Replying to a tweet by Modi Story where Dr Kalam’s grand nephew shared memories of Dr.Kalam’s endearing bond with Narendra Modi and PM’s efforts to honour his legacy , the Prime Minister tweeted:
“I’ve been fortunate to have interacted closely with Dr. Kalam over the years. I have witnessed at close quarters his brilliance, humility and passion towards India’s progress.”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
চহি কয়া দোক্তর কলামগা ৱারী ৱাতায় শানবগী তাঞ্জা ফংহৌবা ঐগী লাইবক ফবনি: পি.এম.
15 OCT 2022 10:02PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ঙসি দোক্তর এ.পি.জে. অব্দুল কলামগী মপোক কুমওন্দা মহাক্কা থেংনখিবা মীকুপ খরা পাউদম্লক্লি‍।
দোক্তর কলামগী মশুনা দোক্তর কলামগী নরেন্দ্র মোদীগা লৈনবা অচেৎপা মরী অমসুং মহাক্কী লিগেসীবু ইকায়খুম্ননবগী পি.এম.না হোৎনরিবশিংবু পাউদম্লকখিবা মোদী স্তোরীনা তৌরকপা ত্বীত অমগী পাউখুম পীরদুনা, প্রধান মন্ত্রীনা ত্বীত তৌরকখি:
“চহি কয়া দোক্তর কলামগা ৱারী ৱাতায় শানবগী তাঞ্জা ফংহৌবা ঐগী লাইবক ফবনি‍। মহাক্কী খঙ-হৈবা, নোল্লুকপা অমদি ভারতকী চাউখৎ খোঙচত্তা থৱায় লুপচববু ঐনা নক্না থেংনৌই‍।”