প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা জাপানগী হান্নগী পি.এম. শিঞ্জো অবেগী স্তেত ফ্যুনরেলদা শরুক য়ানবগীদমক ঙসি অহিং জাপান পাংগনি
26 SEP 2022 5:51PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদী জাপানগী হান্নগী পি.এম., নুংশিরবা মরুপ অমসুং ভারত-জাপান মরুপ মপাংগী শিংথানিংঙাই ওইরবা মীশক, শিঞ্জো অবেগী স্তেত ফ্যুনরেলদা শরুক য়ানবগীদমক ঙসি অহিং জাপান পাংগনি।
ত্বীৎকী পরিং অমদা, প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
"ঐহাক্না হান্নগী পি.এম., নুংশিরবা মরুপ অমসুং ভারত-জাপান মরুপ মপাংগী শিংথানিংঙাই ওইরবা মীশক, শিঞ্জো অবেগী স্তেত ফ্যুনরেলদা শরুক য়ানবগীদমক ঙসি অহিং জাপান পাংগনি।"
"ঐহাক্কনা প্রধান মন্ত্রী কিশিদা অমসুং মিসেস অবেগী মফমদা ভারত মচা পুম্নমক্কী মহুৎ শিন্দুনা অৱাবা ফোংদোকচগনি। অবে সান্না মঙজরম্বা ভারত-জাপান মরীব হেন্না ফগৎনবগীদমক মখা তানা থবক পায়খৎখিগনি। @kishida230"

Prime Minister's Office
PM to leave tonight for Tokyo to participate in state funeral of former Japanese PM, Shinzo Abe
26 SEP 2022 5:51PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi will be leaving to Tokyo, Japan tonight to participate in the state funeral of former Japanese PM, Shinzo Abe.
In a series of tweets, the Prime Minister said;
"I am traveling to Tokyo tonight to participate in the State Funeral of former PM Shinzo Abe, a dear friend and a great champion of India-Japan friendship."
"I will be conveying heartfelt condolences to Prime Minister Kishida and Mrs. Abe on behalf of all Indians. We will continue working to further strengthen India-Japan relations as envisioned by Abe San. @kishida230"