প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীগা জাপানগী প্রধান মন্ত্রীগা মীফম ফমখ্রে
27 SEP 2022 10:13AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীগা জাপানগী প্রধান মন্ত্রী, ঐচ.ই., শ্রী ফুমিও কিশিদাগা বাইলেতরেল মীফম অমা পাংথোকখ্রে। প্রধান মন্ত্রীনা হান্নগী প্রধান মন্ত্রী শিঞ্জো অবেনা লৈখিদবগী থম্মোই শোক্না নুংঙাইতবসু ফোংদোকখি। লৈখিদ্রবা প্রধান মন্ত্রী, শিঞ্জো অবেনা ভার্ত-জাপান মরী হেন্না ফগৎহনবগা লোয়ননা ফ্রী, ওপন অমসুং ইনক্লুসিব ইন্দো-পেসিফিক রিজন অমা ওইহন্নবা হোৎনরম্বশিংবু অমুক্কা হন্না নীংশিংখি।
লুচিংবা অনিসিনা বাইলেতরেল মরী অসিবু হেন্না মরা চেৎশিলহন্নবা মশাগী ৱাখল্লোন লান্থোক্নখি। মখোয়না লমদম অমসুং মালেমগী ওইবা শিংনবা কয়াগী মতাংদসু ৱারী শাখি। ভারত-জাপান স্পিসিএল স্ত্রেতজিক অমসুং গ্লোবেল পার্ত্নরশিপ হেন্না মরা চেৎশিলহন্নবা অমসুং লমদম অমসুং মালেমগী তোঙানবা কাঙলুপ অমসুং ইন্সতিত্যুসনশিংগা মরী লৈননা থবক থৌরম কয়াদা পুন্না হোৎনমিন্ননবা খোঙফম চেৎলিবা অসিবু নৌহৌহননা মপাঙ্গল হেন্না লৈহন্নবা য়ানবা ৱাফম পুরকখি।

Prime Minister's Office
Prime Minister’s meeting with Prime Minister of Japan
27 SEP 2022 10:13AM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi held a bilateral meeting with Prime Minister of Japan H.E. Mr. Fumio Kishida. Prime Minister conveyed his deepest condolences for the demise of former Prime Minister Shinzo Abe. Prime Minister noted the contributions of late Prime Minister Abe in strengthening India-Japan partnership as well in conceptualizing the vision of a free, open and inclusive Indo-Pacific region.
The two leaders had a productive exchange of views on further deepening bilateral relations. They also discussed a number of regional and global issues. The leaders renewed their commitment towards further strengthening the India-Japan Special Strategic and Global Partnership, and in working together in the region and in various international groupings and institutions.