প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা পুঞ্চতা এক্সিদেন্তনা মরম ওইদুনা লৈখদবা য়াওবদা অৱাবা ফোংদোকখ্রে
অৱাবা তারবশিংগীদমক পি.এম.এন.আর.এফ.তগী এক্স-গ্রাসিয়া পীগনি হায়না লাউথোকখ্রে
14 SEP 2022 4:25PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা পূঞ্চতা লম্বীগী এক্সিদেন্ততা লৈখিদবা য়াওবদা থম্মোই শোক্না নুংঙাইতবা ফোংদোকখ্রে। শ্রী মোদীনা প্রাইম মিনিস্তর'স নেসনেল রিলিফ ফন্দ (পি.এম.এন.আর.এফ.)তগী অৱাবা তারবশিংগীদমক এক্স-গ্রাসিয়া পীগনি হায়নসু লাউথোকখি।
প্রধান মন্ত্রী ওফিসনা ত্বীৎ তৌখি;
"পুঞ্চতা এক্সিদেন্তনা মরম ওইদুনা লৈখিদবা য়াওবসি অদুক্কী মতীক নুংঙাইতে। ঐহাক্কী ৱাখলনা নকনা-চান্নবা কায়নরবশিংগী মফমদা শরুক য়াজরি। অশোকপশিংসু অথুবদা ফগৎলকপা ওইরসনু। লৈখিদ্রবশিংগী হেক নক্নবশিংদা পি.এম.এন.আর.এফ.তগী লুপা লাখ ২গী এক্স গ্রাসিয়া পীরগনি অমসুং অশোকপশিংদা লুপা ৫০,০০০গী মতেং পীরগনিঃ পি.এম."

Prime Minister's Office
PM condoles loss of lives due to an accident in Poonch
Announces ex-gratia from PMNRF for the victims
14 SEP 2022 4:25PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has expressed deep grief over the loss of lives due to a road accident in Poonch. Shri Modi has also announced an ex-gratia from Prime Minister's National Relief Fund (PMNRF) for the victims.
The Prime Minister's office tweeted;
"The loss of lives due to an accident in Poonch is saddening. My thoughts are with all those who lost their loved ones. Wishing the injured a speedy recovery. Rs. 2 lakh from PMNRF would be given to the next of kin of each deceased and Rs. 50,000 would be given to the injured: PM"