President's Secretariat
Envoys of Five Nations Present Credentials to President of India
14 SEP 2022 12:11PM by PIB Delhi
The President of India, Smt Droupadi Murmu accepted credentials from the Ambassador/High Commissioner of Syrian Arab Republic, Czech Republic, Republic of Congo, Republic of Nauru and Kingdom of Saudi Arabia at a ceremony held at Rashtrapati Bhavan today (September 14, 2022). Those who presented their credentials were:
1. H.E. Dr Bassam Alkhatib, Ambassador of the Syrian Arab Republic
2. H.E. Dr Eliska Zigova, Ambassador of the Czech Republic
3. H.E. Mr Raymond Serge Bale, Ambassador of the Republic of Congo
4. H.E. Ms Marlene Inemwin Moses, High Commissioner of the Republic of Nauru
5. H.E. Mr Saleh Eid Al-Husseini, Ambassador of the Kingdom of Saudi Arabia

রাস্ত্রপতিগী লোইশঙ
লৈবাক মঙাগী এনভোইশিংনা ভারতকী রাস্ত্রপতিদা ক্রিদেন্সিএলশিং পীশিনখ্রে
14 SEP 2022 12:11PM by PIB Imphal
ভারতকী রাস্ত্রপতি, শ্রীমতি দ্রৌপদি মুর্মুনা সাইরিয়ন অরাব রিপব্লিক, জেক রিপব্লিক, রিপব্লিক ওব কোঙ্গো, রিপব্লিক ওব নাউরু অমসুং সৌদি অরাবিয়াগী কিংদমগী এম্বাসেদর/হায় কম্মিসনরদগী ঙসি (সেপ্তেম্বর ১৪, ২০২২) রাস্ত্রপতি ভাবন্দা পাঙথোকপা থৌরম অমদা ক্রিদেন্সিএলশিং লৌখ্রে। মখোয়গী ক্রিদেন্সিএলশিং পীশিনলকখিবশিং অদুদিঃ
১. ঐচ.ই. দা. বসাম অলখতিব, সাইরিয়ন অরাব রিপব্লিক্কী এম্বাসেদর
২.ঐচ.ই. দা. ইলিস্কা জিগোভা, জেক রিপব্লিক্কী এম্বাসেদর
৩. ঐচ.ই. মিস্তর রেমন্দ সর্জ বালে, রিপব্লিক ওব কোঙ্গোগী এম্বাসেদর
৪. মিস মার্লিন ইনেমৱিন মোজেস , রিপব্লিক ওব নাউরুগী হায় কম্মিসনর
৫. ঐচ.ই. মিস্তর সালেহ ঐদ অল-হুসৈনি, কিংদম ওব সৌদি অরাবিয়াগী এম্বাসেদর