হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
ভারতকী অপুনবা কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসনগী কবরেজ অসি করোর ২১৫.৬৭ হেনখ্রে
চহি কাংলুপ ১২-১৪গী ওইনা ভেক্সিনগী অহানবা দোজ করোর ৪.০৬ হেন্না কাপখ্রে
ভারতকী এক্তিব কেসলোদ অসি হৌজিক ৪৫,৭৪৯ ওইরি
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ৫,১০৮ রিপোর্ত তৌরকখি
রিকবরী রেৎ অসি হৌজিক ৯৮.৭১%দা লৈরি
চয়োলগী ওইবা পোজিতিবিতী রেৎ হৌজিক ১.৭০% ওইরি
14 SEP 2022 9:54AM by PIB Imphal
ভারতকী কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন কবরেজ অসি ঙসি অয়ুক্কী পুং ৭ ফাওবগী প্রোভিজনেল রিপোর্তশিংগী মতুং ইন্না করোর ২১৫.৬৭ (২,১৫,৬৭,০৬,৫৭৪) হেনখ্রে।
চহি কাংলুপ ১২-১৪গী কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন অসি মার্চ ১৬, ২০২২দগী হৌখি। হৌখিবা পুং ২৪দা এদোলেসেন্ত করোর ৪.০৬ (৪,০৬,৯০,৮২৯)দা কোবিদ-১৯ ভেক্সিনগী অহানবা দোজ কাপখ্রে। মসিগা মান্নবা মওংদা চহি কাংলুপ ১৮-৫৯গী মনুংদা লৈবা মীওইশিংগী কোবিদ-১৯গী প্রিকোসন দোজ কাপ্পা অসি এপ্রিল ১০, ২০২২দগী হৌখি।
ঙসি অয়ুক্কী পুং ৭ ফাওবগী প্রোভিজনেল রিপোর্তশিংগী মতুং ইন্না অপুনবা মশিংগী ব্রেক-অপতা পীরিবশিং অসি য়াওরি:
ভেক্সিন দোজকী অপুনবা কবরেজ
ঐচ.সি.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১,০৪,১৪,৬৭২
অনিশুবা দোজ
১,০১,১২,১৫৬
প্রিকোসন দোজ
৬৮,৯৪,১৭৮
এফ.এল.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১,৮৪,৩৫,৭৬৬
অনিশুবা দোজ
১,৭৭,০৮,০৩২
প্রিকোসন দোজ
১,৩৪,১৯,৯০৪
চহি কাংলুপ ১২-১৪
অহানবা দোজ
৪,০৬,৯০,৮২৯
অনিশুবা দোজ
৩,০৯,৮৯,৩৩৩
চহি কাংলুপ ১৫-১৮
অহানবা দোজ
৬,১৮,১৮,৮০১
অনিশুবা দোজ
৫,২৭,১৫,১২২
চহি কাংলুপ ১৮-৪৪
অহানবা দোজ
৫৬,০৯,৬৮,৪১৫
অনিশুবা দোজ
৫১,৪৫,৮২,৭৫৩
প্রিকোসন দোজ
৭,৯৯,১৮,৩১৪
চহি কাংলুপ ৪৫-৫৯
অহানবা দোজ
২০,৩৯,৭৪,৪৭৮
অনিশুবা দোজ
১৯,৬৬,৭৯,৯২৮
প্রিকোসন দোজ
৪,২৪,৬৬,১৯৪
চহি ৬০গী মথক
অহানবা দোজ
১২,৭৬,৩০,৭৫০
অনিশুবা দোজ
১২,২৯,৫১,৪৫১
প্রিকোসন দোজ
৪,৪৩,৩৫,৪৯৮
প্রিকোসন দোজ
১৮,৭০,৩৪,০৮৮
অপুনবা
২,১৫,৬৭,০৬,৫৭৪
ভারতকী এক্তিব কেসলোদ অসি হৌজিক ৪৫,৭৪৯দা লৈরি। এক্তিব কেসশিং অসি হৌজিক লৈবাক্কী অপুনবা পোজিতিব কেসশিং ০.১% ওইরি।
মসিনা মরম ওইরগা ভারতকী রিকবরী রেৎ অসি ৯৮.৭১%দা লৈরি। হৌখিবা পুং ২৪দা মীওই ৫,৬৭৫ নাবা ফগৎখি অমসুং নাবা ফগৎখিবা মীওইশিংগী অপুনবা মশিং (লাইচৎনা হৌরকপদগী) অসি হৌজিক ৪,৩৯,৩৬,০৯২ শুখ্রে।
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ৫,১০৮ রিপোর্ত তৌরকখি।
হৌখিবা পুং ২৪দা পুন্না কোবিদ-১৯গী তেস্ত ৩,৫৫,২৩১ তৌখি। ভারতনা হৌজিক ফাওবদা অপুনবা তেস্ত করোর ৮৯.০২ (৮৯,০২,৯৯,০৯০) হেন্না তৌখ্রে।
চয়োলগী অমসুং নুমিৎ খুদিংগী ওইবা পোজিতিবিতী রেৎশিংদসু চাউনা হন্থরকখি। লৈবাক্কী ওইনা হৌজিক চয়োলগী ওইবা পোজিতিবিতী রেৎ অসি ১.৭০% অমসুং নোংমগী ওইবা পোজিতিবিতী রেৎ অসি ১.৪৪% ওইরি হায়না রিপোর্ত তৌরকখি

Ministry of Health and Family Welfare
India’s Cumulative COVID-19 Vaccination Coverage exceeds 215.67 Cr
Over 4.06 Cr 1st dose vaccines administered for age group 12-14 years
India's Active caseload currently stands at 45,749
5,108 new cases reported in the last 24 hours
Recovery Rate currently stands at 98.71%
Weekly Positivity Rate is presently at 1.70%
14 SEP 2022 9:54AM by PIB Delhi
India’s COVID-19 vaccination coverage has exceeded 215.67 Cr (2,15,67,06,574) as per provisional reports till 7 am today.
COVID-19 vaccination for the age group 12-14 years was started on 16 March, 2022. So far, more than 4.06 Cr (4,06,90,829) adolescents have been administered with the first dose of COVID-19 vaccine. Similarly, the COVID-19 precaution dose administration for age group 18-59 years also started from 10th April, 2022 onwards.
The break-up of the cumulative figure as per the provisional report till 7 am today include:
Cumulative Vaccine Dose Coverage
HCWs
1st Dose
1,04,14,672
2nd Dose
1,01,12,156
Precaution Dose
68,94,178
FLWs
1st Dose
1,84,35,766
2nd Dose
1,77,08,032
Precaution Dose
1,34,19,904
Age Group 12-14 years
1st Dose
4,06,90,829
2nd Dose
3,09,89,333
Age Group 15-18 years
1st Dose
6,18,18,801
2nd Dose
5,27,15,122
Age Group 18-44 years
1st Dose
56,09,68,415
2nd Dose
51,45,82,753
Precaution Dose
7,99,18,314
Age Group 45-59 years
1st Dose
20,39,74,478
2nd Dose
19,66,79,928
Precaution Dose
4,24,66,194
Over 60 years
1st Dose
12,76,30,750
2nd Dose
12,29,51,451
Precaution Dose
4,43,35,498
Precaution Dose
18,70,34,088
Total
2,15,67,06,574
India’s Active Caseload currently stands at 45,749. Active cases now constitute 0.1% of the country's total Positive Cases.
Consequently, India’s recovery rate stands at 98.71%. 5,675 patients have recovered in the last 24 hours and the cumulative tally of recovered patients (since the beginning of the pandemic) is now at 4,39,36,092.
5,108 new cases were reported in the last 24 hours.
The last 24 hours saw a total of 3,55,231 COVID-19 tests being conducted. India has so far conducted over 89.02 Cr (89,02,99,090) cumulative tests.
Weekly Positivity Rate in the country currently stands at 1.70% and the Daily Positivity rate is reported to be 1.44%.