হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
ভারতকী অপুনবা কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসনগী কবরেজ অসি করোর ২১৪.২৭ হেনখ্রে
চহি কাংলুপ ১২-১৪গী ওইনা ভেক্সিনগী অহানবা দোজ করোর ৪.০৫ হেন্না কাপখ্রে
ভারতকী এক্তিব কেসলোদ অসি হৌজিক ৫০,৩৪২ ওইরি
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ৬,৩৯৫ রিপোর্ত তৌরকখি
রিকবরী রেৎ অসি হৌজিক ৯৮.৭০%দা লৈরি
চয়োলগী ওইবা পোজিতিবিতী রেৎ হৌজিক ১.৮৮% ওইরি
08 SEP 2022 9:40AM by PIB Imphal
ভারতকী কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন কবরেজ অসি ঙসি অয়ুক্কী পুং ৭ ফাওবগী প্রোভিজনেল রিপোর্তশিংগী মতুং ইন্না করোর ২১৪.২৭ (২,১৪,২৭,৮১,৯১১) হেনখ্রে।
চহি কাংলুপ ১২-১৪গী কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন অসি মার্চ ১৬, ২০২২দগী হৌখি। হৌখিবা পুং ২৪দা এদোলেসেন্ত করোর ৪.০৫ (৪,০৫,৩৮,১৮৩)দা কোবিদ-১৯ ভেক্সিনগী অহানবা দোজ কাপখ্রে। মসিগা মান্নবা মওংদা চহি কাংলুপ ১৮-৫৯গী মনুংদা লৈবা মীওইশিংগী কোবিদ-১৯গী প্রিকোসন দোজ কাপ্পা অসি এপ্রিল ১০, ২০২২দগী হৌখি।
ঙসি অয়ুক্কী পুং ৭ ফাওবগী প্রোভিজনেল রিপোর্তশিংগী মতুং ইন্না অপুনবা মশিংগী ব্রেক-অপতা পীরিবশিং অসি য়াওরি:
ভেক্সিন দোজকী অপুনবা কবরেজ
ঐচ.সি.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১,০৪,১৪,৪০২
অনিশুবা দোজ
১,০১,০৯,৭৫১
প্রিকোসন দোজ
৬৮,৪০,২৯৩
এফ.এল.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১,৮৪,৩৫,৩১০
অনিশুবা দোজ
১,৭৭,০৪,৩৫৪
প্রিকোসন দোজ
১,৩৩,১১,৯৮৩
চহি কাংলুপ ১২-১৪
অহানবা দোজ
৪,০৫,৩৮,১৮৩
অনিশুবা দোজ
৩,০৬,৪৮,৪৪০
চহি কাংলুপ ১৫-১৮
অহানবা দোজ
৬,১৭,৫৬,৬৭৯
অনিশুবা দোজ
৫,২৫,৪৭,০৩১
চহি কাংলুপ ১৮-৪৪
অহানবা দোজ
৫৬,০৮,১২,০৪০
অনিশুবা দোজ
৫১,৩৯,৪৮,৯৪১
প্রিকোসন দোজ
৭,২৫,৫১,৩০৯
চহি কাংলুপ ৪৫-৫৯
অহানবা দোজ
২০,৩৯,৪৫,৭৪৪
অনিশুবা দোজ
১৯,৬৫,২২,৮০৫
প্রিকোসন দোজ
৩,৯৩,৭২,৩৯৮
চহি ৬০গী মথক
অহানবা দোজ
১২,৭৬,১১,৮৫৯
অনিশুবা দোজ
১২,২৮,৪২,৬৮৫
প্রিকোসন দোজ
৪,২৮,৬৭,৭০৪
প্রিকোসন দোজ
১৭,৪৯,৪৩,৬৮৭
অপুনবা
২,১৪,২৭,৮১,৯১১
ভারতকী এক্তিব কেসলোদ অসি হৌজিক ৫০,৩৪২দা লৈরি। এক্তিব কেসশিং অসি হৌজিক লৈবাক্কী অপুনবা পোজিতিব কেসশিং ০.১১% ওইরি।
মসিনা মরম ওইরগা ভারতকী রিকবরী রেৎ অসি ৯৮.৭০%দা লৈরি। হৌখিবা পুং ২৪দা মীওই ৬,৬১৪ নাবা ফগৎখি অমসুং নাবা ফগৎখিবা মীওইশিংগী অপুনবা মশিং (লাইচৎনা হৌরকপদগী) অসি হৌজিক ৪,৩৯,০০,২০৪ শুখ্রে।
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ৬,৩৯৫ রিপোর্ত তৌরকখি।
হৌখিবা পুং ২৪দা পুন্না কোবিদ-১৯গী তেস্ত ৩,২৫,৬০২ তৌখি। ভারতনা হৌজিক ফাওবদা অপুনবা তেস্ত করোর ৮৮.৮৩ (৮৮,৮৩,৯৪,২৮৩) হেন্না তৌখ্রে।
চয়োলগী অমসুং নুমিৎ খুদিংগী ওইবা পোজিতিবিতী রেৎশিংদসু চাউনা হন্থরকখি। লৈবাক্কী ওইনা হৌজিক চয়োলগী ওইবা পোজিতিবিতী রেৎ অসি ১.৮৮% অমসুং নোংমগী ওইবা পোজিতিবিতী রেৎ অসি ১.৯৬% ওইরি হায়না রিপোর্ত তৌরকখি

Ministry of Health and Family Welfare
India’s Cumulative COVID-19 Vaccination Coverage exceeds 214.27 Cr
Over 4.05 Cr 1st dose vaccines administered for age group 12-14 years
India's Active caseload currently stands at 50,342
6,395 new cases reported in the last 24 hours
Recovery Rate currently stands at 98.70%
Weekly Positivity Rate is presently at 1.88%
08 SEP 2022 9:40AM by PIB Delhi
India’s COVID-19 vaccination coverage has exceeded 214.27 Cr (2,14,27,81,911) as per provisional reports till 7 am today.
COVID-19 vaccination for the age group 12-14 years was started on 16 March, 2022. So far, more than 4.05 Cr (4,05,38,183) adolescents have been administered with the first dose of COVID-19 vaccine. Similarly, the COVID-19 precaution dose administration for age group 18-59 years also started from 10th April, 2022 onwards.
The break-up of the cumulative figure as per the provisional report till 7 am today include:
Cumulative Vaccine Dose Coverage
HCWs
1st Dose
1,04,14,402
2nd Dose
1,01,09,751
Precaution Dose
68,40,293
FLWs
1st Dose
1,84,35,310
2nd Dose
1,77,04,354
Precaution Dose
1,33,11,983
Age Group 12-14 years
1st Dose
4,05,38,183
2nd Dose
3,06,48,440
Age Group 15-18 years
1st Dose
6,17,56,679
2nd Dose
5,25,47,031
Age Group 18-44 years
1st Dose
56,08,12,040
2nd Dose
51,39,48,941
Precaution Dose
7,25,51,309
Age Group 45-59 years
1st Dose
20,39,45,744
2nd Dose
19,65,22,805
Precaution Dose
3,93,72,398
Over 60 years
1st Dose
12,76,11,859
2nd Dose
12,28,42,685
Precaution Dose
4,28,67,704
Precaution Dose
17,49,43,687
Total
2,14,27,81,911
India’s Active Caseload currently stands at 50,342. Active cases now constitute 0.11% of the country's total Positive Cases.
Consequently, India’s recovery rate stands at 98.70%. 6,614 patients have recovered in the last 24 hours and the cumulative tally of recovered patients (since the beginning of the pandemic) is now at 4,39,00,204.
6,395 new cases were reported in the last 24 hours.
The last 24 hours saw a total of 3,25,602 COVID-19 tests being conducted. India has so far conducted over 88.83 Cr (88,83,94,283) cumulative tests.
Weekly Positivity Rate in the country currently stands at 1.88% and the Daily Positivity rate is reported to be 1.96%.