হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
ভারতকী অপুনবা কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসনগী কবরেজ অসি করোর ২১৩.৭২ হেনখ্রে
চহি কাংলুপ ১২-১৪গী ওইনা ভেক্সিনগী অহানবা দোজ করোর ৪.০৪ হেন্না কাপখ্রে
ভারতকী এক্তিব কেসলোদ অসি হৌজিক ৫২,৩৩৬ ওইরি
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ৪,৪১৭ রিপোর্ত তৌরকখি
রিকবরী রেৎ অসি হৌজিক ৯৮.৬৯%দা লৈরি
চয়োলগী ওইবা পোজিতিবিতী রেৎ হৌজিক ২.০৬% ওইরি
06 SEP 2022 9:42AM by PIB Imphal
ভারতকী কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন কবরেজ অসি ঙসি অয়ুক্কী পুং ৭ ফাওবগী প্রোভিজনেল রিপোর্তশিংগী মতুং ইন্না করোর ২১৩.৭২ (২,১৩,৭২,৬৮,৬১৫) হেনখ্রে।
চহি কাংলুপ ১২-১৪গী কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন অসি মার্চ ১৬, ২০২২দগী হৌখি। হৌখিবা পুং ২৪দা এদোলেসেন্ত করোর ৪.০৪ (৪,০৪,৮৪,২০৪)দা কোবিদ-১৯ ভেক্সিনগী অহানবা দোজ কাপখ্রে। মসিগা মান্নবা মওংদা চহি কাংলুপ ১৮-৫৯গী মনুংদা লৈবা মীওইশিংগী কোবিদ-১৯গী প্রিকোসন দোজ কাপ্পা অসি এপ্রিল ১০, ২০২২দগী হৌখি।
ঙসি অয়ুক্কী পুং ৭ ফাওবগী প্রোভিজনেল রিপোর্তশিংগী মতুং ইন্না অপুনবা মশিংগী ব্রেক-অপতা পীরিবশিং অসি য়াওরি:
ভেক্সিন দোজকী অপুনবা কবরেজ
ঐচ.সি.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১,০৪,১৪,৩২৫
অনিশুবা দোজ
১,০১,০৯,০৪৯
প্রিকোসন দোজ
৬৮,১৭,৬৪৩
এফ.এল.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১,৮৪,৩৫,০৭০
অনিশুবা দোজ
১,৭৭,০৩,২০৭
প্রিকোসন দোজ
১,৩২,৬৪,৮০২
চহি কাংলুপ ১২-১৪
অহানবা দোজ
৪,০৪,৮৪,২০৪
অনিশুবা দোজ
৩,০৫,২২,১৯৫
চহি কাংলুপ ১৫-১৮
অহানবা দোজ
৬,১৭,৩৫,৭৮৩
অনিশুবা দোজ
৫,২৪,৯৪,১৭৯
চহি কাংলুপ ১৮-৪৪
অহানবা দোজ
৫৬,০৭,৪৯,৩৪০
অনিশুবা দোজ
৫১,৩৭,৪৮,৮৭৯
প্রিকোসন দোজ
৬,৯৫,৫৮,৩০৯
চহি কাংলুপ ৪৫-৫৯
অহানবা দোজ
২০,৩৯,৩৫,৯৫০
অনিশুবা দোজ
১৯,৬৪,৮০,৫৩৭
প্রিকোসন দোজ
৩,৮১,০৯,৩৩৫
চহি ৬০গী মথক
অহানবা দোজ
১২,৭৬,০৪,২০৯
অনিশুবা দোজ
১২,২৮,১৬,১৪৬
প্রিকোসন দোজ
৪,২২,৮৫,৪৫৩
প্রিকোসন দোজ
১৭,০০,৩৫,৫৪২
অপুনবা
২,১৩,৭২,৬৮,৬১৫
ভারতকী এক্তিব কেসলোদ অসি হৌজিক ৫২,৩৩৬তা লৈরি। এক্তিব কেসশিং অসি হৌজিক লৈবাক্কী অপুনবা পোজিতিব কেসশিং ০.১২% ওইরি।
মসিনা মরম ওইরগা ভারতকী রিকবরী রেৎ অসি ৯৮.৬৯%দা লৈরি। হৌখিবা পুং ২৪দা মীওই ৬,০৩২ নাবা ফগৎখি অমসুং নাবা ফগৎখিবা মীওইশিংগী অপুনবা মশিং (লাইচৎনা হৌরকপদগী) অসি হৌজিক ৪,৩৮,৮৬,৪৯৬ শুখ্রে।
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ৪,৪১৭ রিপোর্ত তৌরকখি।
হৌখিবা পুং ২৪দা পুন্না কোবিদ-১৯গী তেস্ত ৩,৬৭,৪৯০ তৌখি। ভারতনা হৌজিক ফাওবদা অপুনবা তেস্ত করোর ৮৮.৭৭ (৮৮,৭৭,৪৬,৭৬৪) হেন্না তৌখ্রে।
চয়োলগী অমসুং নুমিৎ খুদিংগী ওইবা পোজিতিবিতী রেৎশিংদসু চাউনা হন্থরকখি। লৈবাক্কী ওইনা হৌজিক চয়োলগী ওইবা পোজিতিবিতী রেৎ অসি ২.০৬% অমসুং নোংমগী ওইবা পোজিতিবিতী রেৎ অসি ১.২০% ওইরি হায়না রিপোর্ত তৌরকখি

Ministry of Health and Family Welfare
India’s Cumulative COVID-19 Vaccination Coverage exceeds 213.72 Cr
Over 4.04 Cr 1st dose vaccines administered for age group 12-14 years
India's Active caseload currently stands at 52,336
4,417 new cases reported in the last 24 hours
Recovery Rate currently stands at 98.69%
Weekly Positivity Rate is presently at 2.06%
06 SEP 2022 9:42AM by PIB Delhi
India’s COVID-19 vaccination coverage has exceeded 213.72 Cr (2,13,72,68,615) as per provisional reports till 7 am today.
COVID-19 vaccination for the age group 12-14 years was started on 16 March, 2022. So far, more than 4.04 Cr (4,04,84,204) adolescents have been administered with the first dose of COVID-19 vaccine. Similarly, the COVID-19 precaution dose administration for age group 18-59 years also started from 10th April, 2022 onwards.
The break-up of the cumulative figure as per the provisional report till 7 am today include:
Cumulative Vaccine Dose Coverage
HCWs
1st Dose
1,04,14,325
2nd Dose
1,01,09,049
Precaution Dose
68,17,643
FLWs
1st Dose
1,84,35,070
2nd Dose
1,77,03,207
Precaution Dose
1,32,64,802
Age Group 12-14 years
1st Dose
4,04,84,204
2nd Dose
3,05,22,195
Age Group 15-18 years
1st Dose
6,17,35,783
2nd Dose
5,24,94,179
Age Group 18-44 years
1st Dose
56,07,49,340
2nd Dose
51,37,48,879
Precaution Dose
6,95,58,309
Age Group 45-59 years
1st Dose
20,39,35,950
2nd Dose
19,64,80,537
Precaution Dose
3,81,09,335
Over 60 years
1st Dose
12,76,04,209
2nd Dose
12,28,16,146
Precaution Dose
4,22,85,453
Precaution Dose
17,00,35,542
Total
2,13,72,68,615
India’s Active Caseload currently stands at 52,336. Active cases now constitute 0.12% of the country's total Positive Cases.
Consequently, India’s recovery rate stands at 98.69%. 6,032 patients have recovered in the last 24 hours and the cumulative tally of recovered patients (since the beginning of the pandemic) is now at 4,38,86,496.
4,417 new cases were reported in the last 24 hours.
The last 24 hours saw a total of 3,67,490 COVID-19 tests being conducted. India has so far conducted over 88.77 Cr (88,77,46,764) cumulative tests.
Weekly Positivity Rate in the country currently stands at 2.06% and the Daily Positivity rate is reported to be 1.20%.