হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
ভারতকী অপুনবা কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসনগী কবরেজ অসি করোর ২১১.৩৯ হেনখ্রে
চহি কাংলুপ ১২-১৪গী ওইনা ভেক্সিনগী অহানবা দোজ করোর ৪.০২ হেন্না কাপখ্রে
ভারতকী এক্তিব কেসলোদ অসি হৌজিক ৮৭,৩৩১ ওইরি
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ৯,৫২০ রিপোর্ত তৌরকখি
রিকবরী রেৎ অসি হৌজিক ৯৮.৬২%দা লৈরি
চয়োলগী ওইবা পোজিতিবিতী রেৎ হৌজিক ২.৮০% ওইরি
27 AUG 2022 9:57AM by PIB Imphal
ভারতকী কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন কবরেজ অসি ঙসি অয়ুক্কী পুং ৭ ফাওবগী প্রোভিজনেল রিপোর্তশিংগী মতুং ইন্না করোর ২১১.৩৯ (২,১১,৩৯,৮১,৪৪৪) হেনখ্রে। মসি সেসন ২,৮১,৬৩,১৫৩কী খুত্থাংদা য়ৌবা ঙমখি।
চহি কাংলুপ ১২-১৪গী কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন অসি মার্চ ১৬, ২০২২দগী হৌখি। হৌখিবা পুং ২৪দা এদোলেসেন্ত করোর ৪.০২ (৪,০২,১১,৮৭১)দা কোবিদ-১৯ ভেক্সিনগী অহানবা দোজ কাপখ্রে। মসিগা মান্নবা মওংদা চহি কাংলুপ ১৮-৫৯গী মনুংদা লৈবা মীওইশিংগী কোবিদ-১৯গী প্রিকোসন দোজ কাপ্পা অসি এপ্রিল ১০, ২০২২দগী হৌখি।
ঙসি অয়ুক্কী পুং ৭ ফাওবগী প্রোভিজনেল রিপোর্তশিংগী মতুং ইন্না অপুনবা মশিংগী ব্রেক-অপতা পীরিবশিং অসি য়াওরি:
ভেক্সিন দোজকী অপুনবা কবরেজ
ঐচ.সি.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১,০৪,১৩,৮৯৫
অনিশুবা দোজ
১,০১,০৫,১৬০
প্রিকোসন দোজ
৬৭,১০,৭০৯
এফ.এল.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১,৮৪,৩৪,২৭১
অনিশুবা দোজ
১,৭৬,৯৬,০৬৪
প্রিকোসন দোজ
১,৩০,৬১,৫৪৬
চহি কাংলুপ ১২-১৪
অহানবা দোজ
৪,০২,১১,৮৭১
অনিশুবা দোজ
২,৯৯,৯৭,৫৪৬
চহি কাংলুপ ১৫-১৮
অহানবা দোজ
৬,১৬,৩৭,৮১০
অনিশুবা দোজ
৫,২২,২৪,২৫৬
চহি কাংলুপ ১৮-৪৪
অহানবা দোজ
৫৬,০৪,৬২,২৫৪
অনিশুবা দোজ
৫১,২৬,৫৪,২৫৬
প্রিকোসন দোজ
৫,৭৪,২০,৯৯৩
চহি কাংলুপ ৪৫-৫৯
অহানবা দোজ
২০,৩৮,৮০,৫১২
অনিশুবা দোজ
১৯,৬২,১৮,৪৬৬
প্রিকোসন দোজ
৩,২৮,১০,০৪৭
চহি ৬০গী মথক
অহানবা দোজ
১২,৭৫,৬৬,০৩৪
অনিশুবা দোজ
১২,২৬,৪৬,০৫২
প্রিকোসন দোজ
৩,৯৮,২৯,১৮৯
প্রিকোসন দোজ
১৪,৯৮,৩২,৫৯৪
অপুনবা
২,১১,৩৯,৮১,৪৪৪
ভারতকী এক্তিব কেসলোদ অসি হৌজিক ৮৭,৩১১তা লৈরি। এক্তিব কেসশিং অসি হৌজিক লৈবাক্কী অপুনবা পোজিতিব কেসশিং ০.২০% ওইরি।
মসিনা মরম ওইরগা ভারতকী রিকবরী রেৎ অসি ৯৮.৬২%দা লৈরি। হৌখিবা পুং ২৪দা মীওই ১২,৮৭৫ নাবা ফগৎখি অমসুং নাবা ফগৎখিবা মীওইশিংগী অপুনবা মশিং (লাইচৎনা হৌরকপদগী) অসি হৌজিক ৪,৩৭,৮৩,৭৮৮ শুখ্রে।
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ৯,৫২০ রিপোর্ত তৌরকখি।
হৌখিবা পুং ২৪দা পুন্না কোবিদ-১৯গী তেস্ত ৩,৮১,২০৫ তৌখি। ভারতনা হৌজিক ফাওবদা অপুনবা তেস্ত করোর ৮৮.৪৭ (৮৮,৪৭,২০,২৫০) হেন্না তৌখ্রে।
চয়োলগী অমসুং নুমিৎ খুদিংগী ওইবা পোজিতিবিতী রেৎশিংদসু চাউনা হন্থরকখি। লৈবাক্কী ওইনা হৌজিক চয়োলগী ওইবা পোজিতিবিতী রেৎ অসি ২.৮০% অমসুং নোংমগী ওইবা পোজিতিবিতী রেৎ অসি ২.৫০% ওইরি হায়না রিপোর্ত তৌরকখি

Ministry of Health and Family Welfare
India’s Cumulative COVID-19 Vaccination Coverage exceeds 211.39 Cr
Over 4.02 Cr 1st dose vaccines administered for age group 12-14 years
India's Active caseload currently stands at 87,311
9,520 new cases reported in the last 24 hours
Recovery Rate currently stands at 98.62%
Weekly Positivity Rate is presently at 2.80%
27 AUG 2022 9:57AM by PIB Delhi
India’s COVID-19 vaccination coverage has exceeded 211.39 Cr (2,11,39,81,444) as per provisional reports till 7 am today. This has been achieved through 2,81,63,153 sessions.
COVID-19 vaccination for the age group 12-14 years was started on 16 March, 2022. So far, more than 4.02 Cr (4,02,11,871) adolescents have been administered with the first dose of COVID-19 vaccine. Similarly, the COVID-19 precaution dose administration for age group 18-59 years also started from 10th April, 2022 onwards.
The break-up of the cumulative figure as per the provisional report till 7 am today include:
Cumulative Vaccine Dose Coverage
HCWs
1st Dose
1,04,13,895
2nd Dose
1,01,05,160
Precaution Dose
67,10,709
FLWs
1st Dose
1,84,34,271
2nd Dose
1,76,96,064
Precaution Dose
1,30,61,656
Age Group 12-14 years
1st Dose
4,02,11,871
2nd Dose
2,99,97,546
Age Group 15-18 years
1st Dose
6,16,37,810
2nd Dose
5,22,24,659
Age Group 18-44 years
1st Dose
56,04,62,254
2nd Dose
51,26,54,256
Precaution Dose
5,74,20,993
Age Group 45-59 years
1st Dose
20,38,80,512
2nd Dose
19,62,18,466
Precaution Dose
3,28,10,047
Over 60 years
1st Dose
12,75,66,034
2nd Dose
12,26,46,052
Precaution Dose
3,98,29,189
Precaution Dose
14,98,32,594
Total
2,11,39,81,444
India’s Active Caseload currently stands at 87,311. Active cases now constitute 0.20% of the country's total Positive Cases.
Consequently, India’s recovery rate stands at 98.62%. 12,875 patients have recovered in the last 24 hours and the cumulative tally of recovered patients (since the beginning of the pandemic) is now at 4,37,83,788.
9,520 new cases were reported in the last 24 hours.
The last 24 hours saw a total of 3,81,205 COVID-19 tests being conducted. India has so far conducted over 88.47 Cr (88,47,20,250) cumulative tests.
Weekly Positivity Rate in the country currently stands at 2.80% and the Daily Positivity rate is reported to be 2.50%.